Innredningstrender: Nordisk Design

Som mange vet, er Norden kjent for design og unike designopplevelser. De siste årene har bydd på mye fint – men hvilke innredningstrender skal du satse på fremover? Vi har tatt en titt på hvilke trender vi bør huske.

Naturen

Naturen har sakte men sikkert krøpet inn i hjemmene våre, og vi fortsetter å la oss inspirere av naturen med materialer som tre, grener, skinn og betong.  Naturlige materialer og jordfarger er nøkkelordene.

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo har samarbeidet med Norges mest populære interiørbutikk Milla Boutique for å få den helt riktige moderne følelsen. Inspirasjonen kommer fra industrien og naturen med en tvist av et feminint uttrykk med vakre speil, lamper og tekstiler.

RD Nydalen-2

RD Nydalen-4

Mørkegrønt

Det er noen år siden det klassisk hvite å forsvinne, for å bli erstattet av blå toner. Fargeskalaen kommer fortsatt til å være populær fremover, men den får ikke trone alene på toppen. Den har fått selskap av mørkegrønt.

Innredningen i lobbyen på Radisson Blu Hotel, Tromsø kjennes moderne med blå og mørkegrønne farger. Dette er et sted der du kan føle deg som hjemme og slappe av etter en lang dag.

Meeting facilities at Radisson Blu Hotel Tromso

Klassisk eleganse

Tiden fremover byr på en klassisk, elegant fargeskala, og vi kommer til å se møbler i beige, grått og natur. Kvaliteten på møbler og interiørdetaljer er viktig.

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger følger med i trenden og viser en elegant fargeskala med lyse farger. Interiørdetaljer i tre og elementer i kalde farger et naturlig innslag, både på hotellrommene og i lobbyen.

Radisson Blu Atlantic, Stavanger lobby

Guest room in Stavanger

Unike og personlige detaljer

Unike og personlige interiørdetaljer har lenge vært på tapetet, og det kommer til å bli enda større neste år. Du skaper noe unikt gjennom fargevalg, materialekombinasjoner og detaljer. Selv om den store metalltrenden er sølv, holder messingen stand, først og fremst i detaljene.

I 21. etasje på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo byr ikke Summit Bar bare på en fantastisk utsikt over byen, men også på fantastisk design. Barens utseende er designet av Snøhetta og går i matte toner i blått og grått med vakre messingdetaljer.

RDBLU Scandinavia Oslo OSLZA-74

RDBLU Scandinavia Oslo OSLZA-69

Tepper over alt

Fremover innreder vi med tepper, og vi vil ha store tepper som på luksuriøst vis rammer inn alt fra spiseområder til sofahjørner. La teppene være myke, mønstret eller ensfargede, og bind sammen og skap små rom i rommet.

Radisson Blu Metropol, Helsingborgs elegante design er inspirert av internasjonal arkitektur og designutstillingen H55, som ble arrangert i Helsingborg sommeren 1955.

RDBLU Metropol Helsingborg JHEZD-8

RDBLU Metropol Helsingborg JHEZD-32

Lampen i fokus

Neste år kommer vi til å innrede med storslåtte lamper som synes. Den nakne lyspæren i en enkel ledning har vært en stor trend, men nå har den hatt sitt øyeblikk i rampelyset. Nå vil vi sette de storslåtte lampene i fokus.

RD Scandinavia-3

Konferanseavdelingen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København har satset på store, vakre lamper i fellesområdene.

Fortell oss hva du mener