Innovativ teknologi for vellykkede møter

Innovative Blu – fra Digichart og Multipad til OneTouch-appen vår

Kopier av notater eller utskrift av agendaer? Det høres veldig gammeldags ut. I dag gjelder det å bruke den nyeste teknologien. For hvem ønsker ikke å gjøre arrangementet sitt til noe spesielt eller unikt, og samtidig kunne arbeide så effektivt som mulig? Radisson Blu har alltid ledet an innen teknologisk innovasjon i møte- og arrangementsbransjen. Vi var den aller første hotellkjeden som tilbød hotell- og konferansegjester gratis Internett, for over 10 år siden. Vi er selvsagt også opptatt av hastighet og effektivitet: 100Mbits er minstekravet, og på mange av hotellene våre kan du surfe med 500Mbits! Du finner også siste generasjon innen video- lys- og konferanseutstyr på Radisson Blu-hotellene, som del av Experience Meetings -konseptet. Slik blir hvert eneste arrangement et høydepunkt.

Digichart – digitaliser notatene dine med ett klikk

Slutt på tidkrevende renskriving av notater eller kopiering og skanning av store flippovere? Ikke noe problem med Digichart! Med bare ett klikk kan du slippe all kopieringen. Del ideer virtuelt i sanntid via plug & play og samarbeid med andre. Digichart overfører umiddelbart notater eller ideer skrevet på flippover til PC og sender dem med e-post i løpet av sekunder. Fra Beograd og Warszawa til BaselRostock og Bucuresti – digitaliser notatene dine enkelt med denne innovative løsningen

Multipad – interaktivt mega-nettbrett

Presentasjoner, videomøter, whiteboard med mer … Multipad kombinerer ytelsen og fleksibiliteten til en integrert PC med en stor berøringsskjerm i én elegant enhet – et interaktivt mega-nettbrett med 55 tommers 1080p Full HD-skjerm. Du kan jobbe med flere programmer på en gang, presentere ulike dokumenter, formater og materialer på trykkskjermen og utveksle, lagre og sende notater på e-post. Og takket være deling i sanntid når møtene dine fra BerlinHamburgDüsseldorfFrankfurt eller Köln til Zurich.

One Touch-appen – oppdaterte arrangementer alltid for hånden

En smart person er alltid oppdatert.  One Touch-appen vår bringer ikke bare alle hotelltjenestene og den viktigste informasjonen om hotellet ditt rett til telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Den bringer alle nøkkelopplysninger om arrangementet til skjermen din. En egen spesialopprettet side for arrangementet ditt i appen sørger for at du og deltakerne dine har alt lett tilgjengelig. One Touch-appen vår er det perfekte følget for alle arrangementer – med alt fra agendaer, presentasjoner, lister over deltakere eller foredragsholdere med kontaktinformasjon til spørreundersøkelser, konkurranser eller tilbakemeldingsskjemaer som oppmuntrer deltakerne til å engasjere seg aktivt. Alltid tilgjengelig, alltid oppdatert og selvsagt papirløs og dermed miljøvennlig. Og det aller beste: Hotellene våre sørger for at all relevant og oppdatert informasjon legges inn i appen i sanntid! Vi er sikre på at møtedeltakerne dine vil bli fornøyde!

Fortell oss hva du mener