Innovativ design – innovative møter

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Som et av verdens ledende hotellvaremerker brenner vi for førsteklasses, dynamisk design: Livlige og innovative lobbyer. Vakre gjesterom inspirert av moteverdenen. Moderne, fleksible, inspirerende møtelokaler.

Verdens beste arkitekter, designere og stylister har samarbeidet om Radisson Blu-hotellenes design for å oppfylle forventningene til både forretnings- og fritidsreisende.

La oss ta en titt på sluttresultatet ...

Inspirerende lobbyer

Radisson Blu har alltid skilt seg ut med sin innovative, nyskapende design: I 1960 åpnet SAS Royal Hotel dørene som verdens første designhotell. Hotellet var tegnet av den danske arkitekten Arne Jacobsen og var forut for sin tid med den ikoniske Egg™-stolen i lobbyen. Siden den gang har våre elegante og motebevisste lobbyer vist en enestående lidenskap for innovasjon, trendsettende design og mennesker. Ett eksempel er lobbyen i Radisson Blu Old Mill Hotel i Beograd, som kombinerer den gamle møllens opprinnelige struktur og estetiske innslag i stilen industriell chic.

Design alene er ikke nok

Men det kreves mer enn et godt utseende for å gjøre et konsept vellykket. Radisson Blu skaper inspirerende lokaler som også er nyttige for gjestene. Ikonisk, moderne komfort. Med alt du trenger – som raskt, gratis Internett eller førsteklass underholdning som Wine Angels Aerial Shows på Zurich Airport Hotel. Følg med på liv og røre. Bli med på moroa. Eller forbered deg til neste møte i ro og fred.

Innovative møterom

For ditt neste møte: En hyggelig atmosfære som fremmer kreativitet og produktivitet har avgjørende betydning for møter med suksess fra første stund. Nå er det slutt på tiden med trøtte møterom med tunge gardiner som stenger alt dagslys ute. I stedet kan gjestene på Radisson Blu glede seg over så mye frisk luft og varmt solskinn de bare ønsker seg. Gjestene på Radisson Blu Hotel, Rostock kan glede seg takterrassens panoramautsikt over byen og havnen.

Vi kaller alle kreative sjeler

Men det finnes også plass for nye tanker! I Brain Box, omgivelser som berører alle sanser, kan kreativiteten få frie tøyler. Dette møtelokalets unike og innovative design finner du bare hos Radisson Blu – den ultimate tankesmie. Inspirerende farger og sveitsisk design i Basel, skrivbare vegger i Köln og fleksible møbler i Frankfurt – her stimuleres det til kreativitet og inspireres til aktiv deltakelse.

Innovativ design, kreativ atmosfære og enestående kompetanse bidrar til innovative møter for alle kunder. Alt etter mottoet "Designed for success".

Fortell oss hva du mener