Hvorfor vi leder an

Hos Radisson Blu legger vi vår stolthet i å tilby gjestene våre en annerledes opplevelse, enten det gjelder den unike arkitekturen i hotellene våre eller den imponerende kundeservicen vår. Som en av verdens mest nyskapende hotellkjeder innehar vi en del interessante rekorder og bransjenyvinninger, fra å være den første hotellkjeden som tilbyr gratis bredbåndstilgang til å åpne Europas eneste runde hotell i Frankfurt. Her vil vi gjerne dele noen av dem med dere.

 

Først til å få kundene våre på nett
I 2005 lanserte vi en ny tjeneste kalt E@asyConnect, som var beregnet på å tilby globale forretningsreisende bedre tjenester.  Med et raskt voksende antall hotspots, laptoper og bærbare enheter i omløp, benyttet vi oss av muligheten til å tilby gratis, enkel og brukervennlig Internett-tilgang som standard til alle gjestene våre. Selv om dette i dag er noe man tar for gitt, var Radisson Blu de første som tilbød gratis bredbåndstilgang på alle hotellene sine i Europa, Midt-Østen og Afrika, på et tidspunkt da mange konkurrenter krevde opptil 25 dollar dagen for at kundene skulle kunne bruke Internett.

 

En akvatisk nyvinning i Berlin
I lobbyen tilRadisson Blu Hotel i Berlin finner man AquaDom, verdens største sylinderformede akvarium. Det er over 25 meter høyt og inneholder over én million liter havvann, og inneholder mer enn 25 000 tropiske fisk fra over 50 forskjellige arter, inkludert avtrekkerfisk, hogfish og napoleonsfisk. Gjester og besøkende kan reise gjennom midten av akvariet i en glassheis, og mange av rommene har utsikt til det vakre akvariet. To heltidsansatte dykkere fra det nærliggende Sea Life-senteret vedlikeholder akvariet og sørger for at beboerne er sunne og glade.

 

En runde i Frankfurt
Skulder mot skulder med skyskraperne som dominerer bylandskapet i Frankfurt finner man Radisson Blu Hotel, Europas eneste helt runde glasshotell. Hotellet er designet av arkitekten John Seiffert, og dette femstjerners hotellet er like spennende som det er unikt, med "svevende" broer, et hengende vintårn og en buet glassvegg som åpner ut i hagene. Fra panoramavinduene i de 428 rommene og suitene kan gjestene nyte fantastisk utsikt over hele byen og Taunus-fjellene. En virkelig unik opplevelse.

 

Europas eldste grand hotell
I en verden der Amerika og Amazonas ikke hadde blitt oppdaget ennå, og St. Peterskirken i Roma ikke var bygget, åpnet et badehus kalt Schwarzer Bock dørene i en liten spaby som heter Wiesbaden sørvest i Tyskland. Schwarzer Bock ble oppført i 1486 og er regnet for å være Europas eldste grand hotell, og den eksklusive gjestelisten kan skilte med storheter som Goethe og Dostoyevsky. I dag kan gjestene på Radisson Blu Schwarzer Bock Hotel fremdeles nyte den avslappende spa-atmosfæren som ivaretar badehusets prestisjefylte arv.

 

Et tårn bygget for engler

I atriumet til Radisson Blu Hotel på flyplassen i Zürich finner man et svimlende syn: en imponerende glasskonstruksjon som strekker seg 16 meter opp i luften. Dette er offisielt anerkjent som Europas høyeste vintårn, og denne strukturen i laminert glass og stål inneholder opptil 4000 internasjonale årgangsviner under optimale, temperaturregulerte forhold. For å legge til et hint av teatralsk eleganse har man et team av "vinengler" som glir opp og ned på vaiere og henter bestillingene dine mens de utfører akrobatikk.

 

Komplett avslapning på Dalmatiakysten
I idylliske kystomgivelser mellom spisse fjelltopper og det krystallklare, blå vannet i Adriaterhavet finner man Radisson Blu Resort & spa Dubrovnik Sun Gardens. Dette prisbelønte sparesortet er det største anlegget av sitt slag langs Dalmatiakysten, og er den ultimate destinasjonen for avslapning og velvære. I tillegg til et bredt utvalg av behandlinger kan spaet skilte med en tradisjonell kullfyrt badstue, en salt-badstue, en tyrkisk bad, et aromaterapi-damprom og et Thalassoterapi-spa med 252 helsebringende vannstråler. Ren lykke.

Kommentarane er stengt.