Hvordan ser den perfekte dag ut hos Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo?

Iconic Radisson Blu Plaza hotel in Oslo rising up in the sky

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo er et ikonisk, stilig og sofistikert hotell. Ta en titt på det beundringsverdige hotellet som er norges høyeste, største og også nylig renoverte hotell – midt i hjertet av Oslo.

Location, location, location

Planleggere, arrangører og koordinatorer er som regel enige i én ting: Den ideelle dagen trenger også den ideelle settingen. Uansett hvilket møte eller arrangement du planlegger, ja så er det viktig og også kunne kombinere dette med sammenkomster og gjøremål litt utenom. Nettopp derfor blir valget av sted veldig viktig!

Evening view of Oslo from restaurant at Radisson Blu Plaza Hotel in Oslo

Heldigvis, enten du er på utkikk etter en by med høy puls eller ønsker å befinne deg i rolige, naturlige omgivelser, kan Oslo tilby nettop dette. Og mer. Inviter til opplevelser som utfolder seg i sentrum, nyt en prestisjetung opptreden på den Norske Opera og Ballett. Handle i Karl Johans gate, beundre kunst på Munch-museet eller nyt ulike norske matretter på en av de mange flotte restuarantene langs vannet.

Ønsker du å klarne hodet litt etter en lang dag med møter?

Muligens ønsker du og dine deltakere også å klarne hodet litt etter en lang dag med møter. Og det kan dere fint gjøre i Oslo! Ta turen til Vigeland Skulpturpark (også kjent som Frognerparken) og nyt Gustav Vigelands arbeid, en vellykket skulptør og designer med en Nobels fredsprismedalje. Se årstidene endres i den majestetiske Slottsparken fra 1800-tallet, utsmykket med pittoreske planter og dammer. Når dere først befinner dere her, bør dere også ta turen innom slottet som er det nåværende hjemmet til Kong Harald og Dronning Sonja.

Dersom dere skulle ønske å komme dere litt ut av selve byen, kan dere legge ut på en 2-timers seiltur på flotte Oslofjorden og besøke noen av de små nærliggende øyene.

Uansett hva dere skulle ønske å gjøre på fritiden er dere aldri langt unna Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo. Dere kommer dere lett tilbake til både møter og arrangementer enten ved en enkel spasertur eller via offentlig transport og taxi.

Proud to rise above

På utkikk etter en spektakulær utsikt og interiørdesign til å dø for? Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo har nylig renovert 676 rom, hele 37 etasjer i sin 117 meter høye bygning. De ansattes fokus på å tilrettelegge samt ivareta enhver gjest står øverst på listen, så her kan dere være sikre på at minneverdige øyeblikk står i sentrum.

New renovated rooms at Radisson Blu Plaza Hotel in Oslo

Nyt et glass med førsteklasses bobler 107 meter over bakken på 34 Skybar. Ta en forfriskende svømmetur i bassenget eller la noen av våre badstuer senke skuldrene. Et moderne utseende med levende jordfarger, tregulv og en innbydende atmosfære gjør at dere kan slappe av med stil; være seg det måtte være på ditt private rom, i vår romslige lobby, eller i noen av våre flotte restauranter.

Består din perfekte dag av møter og arrangement i ypperlige omgivelser?

Ja, så er som sagt Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo et naturlig valg. I tilllegg til sine 28 elegante møte- og konferanserom kan det skryte av det flotte Plaza Panorama som ligger i 33. etasje samt den utsøkte Sonja Henie Ballroom, oppkalt etter den norske skuespilleren og verdensmesteren i kustløp. Ballsalen har 14 unike lysekroner i krystall, men samtidig et stilig design og belysningssystem - perfekt for enhver setting; fra prisutstillinger, seminarer og billanseringer til pressekonferanser og banketter med mer. Ta en titt på hvordan Sonja Henie kan benyttes via et tidligere show case.

Historic Sonia Hennie Ballroom at Radisson Blu Plaza Hotel in Oslo

Nylig arrangerte vi også en ekstraordinær begivenhet for noen av våre viktigst agenter og kunder der vi avslørte «det nye» Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo.

Få en smakebit på hva du og dine deltakere har i vente ved et opphold på hotellet. 

Velkommen skal dere være!

Fortell oss hva du mener