Hvordan Radisson Meetings kan hjelpe deg med å gjøre ditt neste møte minneverdig

Radisson Blu Hotel Oslo Plaza møterom

Uansett hva formålet med ditt neste møte er, vil du mest sannsynlig ønske å gi deltakerne et positivt og varig inntrykk av din målsetting, og av din bedrifts verdier og merkevare. For å hjelpe deg med å gjøre nettopp dette, og planlegge, organisere og gjennomføre møtet ned til minste detalj, har vi utviklet Radisson Meetings. Et dedikert team av eksperter står klare for å virkeliggjøre gruppens visjon om at «Every Moment Matters». Les videre for å vite mer om Radisson Meetings, og hvordan vi kan gjøre ditt neste møte eller arrangement så minneverdig og vellykket som overhode mulig.

Slik kan Radisson Meetings hjelpe deg

Ifølge vår Senior Director of Branding & Guest Experience, Esther Van Bemmelen, forventer vi å lansere Radisson Meetings i 2019. Behovet for skreddersydd tilpasning og fokus på deltakerne er sentrale elementer i vårt nye konsept. Som planlegger kan du derfor dra nytte av oversiktlige priser og visualisering av opplevelsene dine møtedeltakere kan forvente. Det er selvsagt inkludert herlig dusj, luksuriøs seng, og gratis, lynrask Wi-Fi, så dere kan ha direkte kontakt under hele oppholdet. Dere kan også se frem til lanseringen av vår nye Radisson Meetings-app, som vil være fullpakket med smarte funksjoner for planleggere.

Radisson Blu Hotel Rostock meeting room

Hvert øyeblikk teller

For å sikre at du får fortløpende høy kvalitet på din møteopplevelse, uansett hvilket sted dere velger, tilbyr vi Radisson Meetings på tvers av alle våre åtte karakteristiske merkevarer i verdensklasse. Du kan dermed dra nytte av våre erfarne møteplanleggere og våre planleggingsverktøy,  på våre erfarne møte eksperter dra nytte av våre avanserte planleggingsverktøy og forvente support på stedet ved hjelp av et enkelt tastetrykk. Alt dette, for å være sikre på at ditt neste arrangement, uansett hvor stort eller lite, går som planlagt og helst over forventning.

Et element av overraskelse

En effektiv måte å skape en minneverdige møter på, er å legge til rette for overraskelser som sprer glede og godt humør. Dette kan du gjøre ved å bruke våre enestående catering, personifiserte utflukter og inspirerende aktiviteter for team-building. Disse spesialtilpassede og valgfrie alternativene er utformet for at dine deltakere skal huske arrangementet for alle de rette grunnene.

Radisson Blu Edwardian London Hampshire meeting room

Miljøvennlig samvittighet

Når du skal tilrettelegge ditt arrangement med Radisson Meetings-konseptet, gjør dere også en forskjell utenfor konferanserommet. Som en av verdens mest etiske hotellkjeder, anerkjent av Ethisphere® Institute i 2018, er vi forpliktet til å drive en bærekraftig virksomhet. Dette inkluderer CO2-nøytrale møter, kontinuerlige tiltak for å minimalisere matavfall, en drastisk reduksjon av éngangsbestikk, osv.

Et eksempel på vår bærekraftige tilnærming er den vakre bygningen Stockholm Waterfront Congress Centre. Den er tilknyttet Radisson Blu Waterfront Hotel og bygget er basert på unik energi. Takket være vår dedikasjon til bærekraft og miljøvennlige prosedyrer har Waterfront Congress Centre blitt tildelt det internasjonale miljømerket Green Key®, den ledende standarden innen miljøansvar.

Radisson Blu Waterfront hotel Stockholm exterior night view

Radisson Meetings er utviklet basert på dine tilbakemeldinger

For å forstå hva som virkelig betyr noe for deg som møteplanlegger har vi lagt ned mye arbeid i å samle inn og studere tilbakemeldingene vi har fått fra møtedeltakerne våre, direkte fra møteplassene. I Norden fikk for eksempel deltakerne mulighet til å gi sine anonyme svar på utplasserte tablets i avslapningsområdene, umiddelbart etter at møtene var ferdige, for å dele sine ærlige tilbakemeldinger på deres møteopplevelse. For å sikre oss at et hvert tilbud på Radisson Meetings i fremtiden også er relevant og attraktivt for deg som møteplanlegger, vil vi fortsette å investere i slike kundeundersøkelser.

Personlig coaching, innovasjon og sterkt fokus på detaljer

Når du velger et av våre mer enn 1 100 hoteller og feriesteder over hele verden som arena for ditt neste møte, kan du forvente personlig coaching og oppfølging på detaljer som virkelig vil gjøre en forskjell, både for deg som møteplanlegger og for deltakerne.

Som planlegger kan du også se frem til vår chat-tjeneste som forbedrer kommunikasjonen mellom deltakerne gjennom deres foretrukne kommunikasjonskanaler, som for eksempel Facebook Messenger, og muligheten til å Skype med våre bookingansvarlige.

Med løsninger for møter og events som stadig utvikler seg for å dekke dine behov, tilbyr Radisson Blu-hotellene den perfekte settingen for uforglemmelige møter. Enten du er ute etter et lokalt perspektiv, en XXL-arena, et flyplasshotell med lett tilgang, eller en tankevekkende utsikt over fjellene, kan de perfekte omgivelsene gi deg en avgjørende fordel.

Radisson Blu Hotel Larnaca meeting room

Oppdag minneverdige møter over hele verden med Radisson Blu.

Fortell oss hva du mener