Hvordan digital teknologi kan forbedre forretningsmøter

#DesignedForSuccess

Visste du at folk mister opptil 22 minutter hver dag, eller 2 hele uker hvert år, med å løse tekniske problemer? Det finnes ikke noe mer frustrerende på en allerede travel arbeidsdag enn problemer med internettilkoblingen, sviktende utstyr eller andre tekniske problemer som hindrer deg i å gjøre jobben din. Hvis du noensinne har holdt en presentasjon, har du sikkert opplevd flere tekniske problemer, som manglende adaptere og kabler, manglende lyd eller problemer med å koble til Internett. Ved slike anledninger kan teknologi virke mer til hinder enn til hjelp – men det er ikke nødt til å være slik.

89 prosent mener nye teknologier vil forbedre hvordan vi gjennomfører forretningsmøter i fremtiden. Har du hørt om Virtual Reality-teknologi (VR)? Det kan være et eksempel på teknologi som kan forbedre møters produktivitet, ved å la deltakere være "til stede" på møter som finner sted på den andre siden av verden.

For science-fiction-aktig for deg? Her er noen andre eksempler på hvordan teknologi som allerede er allment tilgjengelig kan gi deg bedre møter og hvordan du kan unngå tekniske problemer.

Glem USB-pinnen og bruk skyen

Hvor pleier du å lagre presentasjonen din før du skal holde en ekstern presentasjon? På en USB-pinne? I så fall er du ikke alene. Før skyløsningene så dagens lys, var det å lagre dokumenter på USB-pinner både praktisk (på grunn av størrelsen) og enkelt (siden nesten alle enheter som brukes i presentasjoner har USB-porter). USB-pinner er imidlertid ikke den tryggeste måten å lagre informasjon på. Som de fleste får erfare på et eller annet tidspunkt, kan de rotes vekk, bli endret eller stjålet, eller gå i stykker – ikke særlig praktisk dersom noen av disse situasjonene skulle inntreffe på veien til en presentasjon. Ved å lagre filene dine i en skybasert løsning kan du unngå de fleste av disse problemene. Å lagre dokumentene dine på denne måten er ikke bare tryggere og raskere, men gir deg også tilgang til filene fra en rekke ulike enheter. Og ikke minst: Du slipper å bry deg med kabler. Alt du trenger for å få tilgang til skylagrede filer, er en internettilkobling. Alle Radisson Blu-hoteller har gratis, høyhastighets-WiFi, så tilgang til skylagrede filer er aldri noe problem når du holder forretningsmøter hos oss.

Gjør møtet mer interessant med A-teknologi

Audiovisuell teknologi har eksistert i flere tiår, men de store mulighetene slik teknologi gir for historiefortelling på møter og presentasjoner er helt uvurderlig. Men AV-presentasjoner kan også rammes av tekniske problemer, som manglende kabler og adaptere. Den beste måten å unngå tekniske problemer på, er å kontakte stedet før møtet eller presentasjonen for å sjekke om de kan oppfylle alle de tekniske kravene dine. Pass også på, om mulig, å teste utstyret før presentasjonen.

Skal du presentere fra en Apple-enhet? Ta med din egen DisplayPort to VGA-kabel, for sikkerhets skyld. På alle Radisson Blu-hoteller finner du førsteklasses AV-utstyr som sørger for problemfrie møter og presentasjoner.

Samarbeid smartere med teknologi

Et eksempel på hvordan teknologi gir mer effektive møter, er gjennom bruk av avanserte og innovative produkter som gjør det lettere å jobbe sammen. Lei av å ta notater på datamaskinen på møter? Med en interaktiv smart-tavle kan du ta notater som lagres direkte på datamaskinen din med ett klikk. Utvalgte Radisson Blu-hoteller tilbyr denne teknologien, eller DigiCharts.

Vårt elegante Radisson Blu Hotel, Berlin har Apple Airplay på møterommene, og Frankfurt-hotellet har en interaktiv 55-tommers MultiPad – bare for å nevne noen eksempler på det innovative tekniske utstyret som står til din disposisjon når du legger forretningsmøtet ditt til et Radisson Blu-hotell.

Hvis du ønsker å dra nytte av teknologien på ditt neste forretningsmøte eller presentasjon, bør du legge det til Radisson Blu!

 

Fortell oss hva du mener