Hva er Super Breakfast?

Finnes det en bedre start på dagen enn en god frokost?

Vi er ganske sikre på at det hører hjemme på listen over "De beste tingene i verden", sammen med firedagers helger og uventede funn av penger i jakkelommen. En god frokost er naturligvis en viktig del av en sunn livsstil, men her hos Blu vet vi at det handler om mye mer enn det. En super frokost gir deg en bedre sjanse til å få en super dag. Derfor bestemte vi oss for å gjøre Super Breakfast til en del av kjernestandarden for merkevaren vår.

Så hva betyr det for deg som gjest? Når du bor hos oss og spiser vår Super Breakfast, kan du være sikker på fem ting:

Flott presentasjon (vi er jo tross alt Radisson Blu)

Menyer som endres etter årstidene

Kortreiste ingredienser

Alternativer for den helsebevisste

Standardinnhold uansett hvilket Blu-hotell du bor på. Dette omfatter førsteklasses kaffe, te, fersk appelsinjuice, varmrøkt laks og vår “Morning Mary”

Men ikke bare ta oss på ordet. Vi har fått mange flotte tilbakemeldinger fra gjester som dere, som forteller hvor begeistret de er for Super Breakfast:

“Jeg har gitt 5 stjerner på grunn av romstørrelsen og den fantastiske frokosten. Frokosten er nok den beste vi noen gang har spist på noe hotell vi har bodd på. Utvalget var stort, presentasjonen var flott og smakene nydelige". – Hatim S. TripAdvisor-anmeldelse av Radisson Blu Hotel Kuwait

 

“Familien min og jeg har reist til dette hotellet de siste fire årene, og vil fortsette å bo her hver gang vi er i Istanbul … Mat: Enten det er Starboard Restaurant (som har en av tidenes beste frokostbufféer) ... For en foodie som meg er det veldig viktig …” – Lina M. TripAdvisor-anmeldelse av Radisson Blu Bosphorus Hotel i Istanbul

Radisson Blus Super Breakfast – en frokost som er like elegant, ikonisk og sofistikert som deg selv.

Fortell oss hva du mener