3 hotte nye destinasjoner for arrangementer

Edinburgh - City Centre

Vi vet at det å planlegge et perfekt arrangement er krevende. Blant de mange elementene som bidrar til å skape en minnerik sammenkomst er valget av destinasjon en av de aller viktigste. Samtidig opplever mange av verdens tradisjonelle konferansesentre at kostnadene øker og at belegget er høyt. Så hvis du ikke er sikker på hvor du skal holde ditt neste firmamøte eller begivenhet, kan du finne ny inspirasjon ganske enkelt ved å klikke. Eller, enda enklere, sjekk ut følgende «topp 3»-valg for unike og strålende destinasjoner. Alle vil garantert øke sjansene for suksess for ditt spesielle arrangement.

København i Danmark

Stilige København har alt du trenger og mer til for uforglemmelige møter, konferanser og arrangementer. Denne vakre hovedstaden kombinerer moderne design og gammel historie med sterkt fokus på kundeservice – inspirert av danskenes unike åpenhet og fordomsfrihet. Byen er også enkel å reise til. De fleste store flyselskap har regelmessige flygninger til og fra København, og flyplassen er bare en 15 minutters kjøretur fra sentrum.

I disse urolige tider er det også viktig å merke seg at København er en av verdens sikreste og mest miljøvennlige destinasjoner: I henhold til Global Peace Index 2016 er Danmark det nest sikreste reisemålet i verden. I tillegg er landets klimapolitikk en av verdens mest ambisiøse, med et mål om å gjøre Danmark helt uavhengig av fossilt brennstoff. Dette gjør København til et perfekt sted for bærekraftige møter.

Nyhavn Canal Copenhagen Denmark

Det er også en by der du virkelig kan oppleve en autentisk smak av dansk livsstil og kultur og med et stort antall ikoniske steder. Hvis du vil bo i hjertet av byen tilbyr elegante Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen moderne møtelokaler for opptil 1700 gjester. Om du heller vil oppleve den enestående danske modernismen, så bestill din spesielle begivenhet på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen. Dette regnes som verdens første designhotell, og ble skapt av legendariske Arne Jacobsen i 1960.

Conference room at the Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

Nice i Frankrike

En invitasjon til denne sofistikerte resorten, med all den autentiske sjarmen til den fantastiske franske rivieraen, vil garantert skape minneverdige opplevelser for gjestene dine. Vakre Nice har en praktfull beliggenhet ved kysten, ikke langt fra Monaco og den italienske grensen. Dette danner en unik atmosfære som blander det beste av Sør-Frankrike med et innslag av italiensk raffinement.

Som en ekstra bonus har byen også et enestående mikroklima: Den er åpen mot havet, samtidig som fjellene beskytter den mot vinden, noe som gjør Nice til et solfylt og varmt sted. Den koselige Mediterranean Nice Côte d'Azur Airport ligger bare 10 minutter fra sentrum og har flygninger til 114 destinasjoner i mer enn 40 land.

View of walkway of Promenade des Anglais Nice

Nice er både stilig og spennende, og er et inspirerende sted for møter og begivenheter. Og Radisson Blu Hotel, Nice, med sin enestående takterrasse-restaurant, ligger på den berømte strandpromenaden Promenade des Anglais. De nyoppussede møte- og arrangementslokalene omfatter 31 vel gjennomtenkte områder med uforglemmelig utsikt over Middelhavet.

Radisson Blu Nice, France meeting room

Edinburgh i Skottland

Den gamle og stemningsfulle skotske hovedstaden er en deilig annerledes destinasjon for ditt neste møte eller arrangement. Edinburgh er en av Europas vakreste byer, og er intimt sammenflettet med landskapet, med bygninger med tårn og monumenter balansert på klipper mot havet. Ta gjerne en spasertur for å oppdage den enestående middelalderske og neoklassiske arkitekturen eller for å utforske spennende kriker og kroker.

Å komme seg rundt er enkelt, takket være det kompakte og lett tilgjengelige sentrumet og et pålitelig transportsystem. Det er også gode forbindelser til globale knutepunkt fra Edinburgh lufthavn.

Edinburgh - City Centre

Omgivelsene er et paradis for golfere: Sporten har vært en del av den skotske arven siden det 15. århundre. I dag er det mer enn 550 golfbaner spredd rundt om i landet, alt fra mesterskapsbaner til små skjulte perler.

Den skotske hovedstadens velkjente gjestfrihet matches av et ikonisk utvalg av bygninger og severdigheter. Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre og Radisson Collection Hotel, Royal Mile Edinburgh ligger utmerket plassert i det historiske senteret, og begge er i kort gangavstand til byens viktigste attraksjoner. Begge tilbyr moderne møtefasiliteter, rom med enestående utsikt pluss varm og gjestfri service – noe som sikrer uforglemmelige møter og begivenheter.

Radisson Blu Edinburgh meeting room

Fortell oss hva du mener