Hold ditt neste møte på denne renoverte klassikeren

Outdoor facade of Radisson Blu Atlantic Hotel in Stavanger

Vellykkede møter og arrangementer er synonymt med Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger, og vi har historien som beviser det. Våre nye og forbedrede møte- og arrangementsfasiliteter er blitt oppgradert for å vise vår forpliktelse til å gjøre arrangementet ditt så vellykket og minneverdig som mulig.

View through windows from room at Radisson Blu Atlantic Hotel StavangerRom designet for suksess

Enten du ønsker å holde et intimt møte for 10 styremedlemmer eller en stor produktlansering, så har vi akkurat det møterommet du trenger. De renoverte møte- og arrangementslokalene er innredet med rolige jordfarger og eksepsjonell belysning, som setter scenen for et vellykket resultat. Våre oppgraderte møtefasiliteter speiler også vår fornyede forpliktelse til fortreffelighet og en enestående møteopplevelse.

Meeting room with designed chairs at Radisson Blu Atlantic StavangerEntré med stil

I tillegg til nye møterom, har lobbyen også gjennomgått store forandringer og ligner på et kunstverk i seg selv. Dette nye området er nå mye mer enn en lobby, og inviterer til ut av boksen-tenkning når det gjelder arrangementsplass. Vår store, nye lobby er det ideelle stedet for store sammenkomster og utstillinger, og tilfører stil og eleganse til alle arrangementer. Med en lobby som vår, har det aldri sett bedre ut å gjøre sin entré.

Lobby with chairs and tables at Radisson Blu Atlantic Hotel StavangerMinneverdige øyeblikk i Atlantic Hall

Ikoniske Atlantic Hall er kjent for å være en av de største konferansesalene i sentrum og et banebrytende sted som er ideelt for store og viktige arrangementer. Renoveringen av salen er tro mot dens originale eleganse. Salens praktiske oppsett, den store takhøyden og den imponerende scenen gjør den til det perfekte stedet for både private og forretningsrelaterte arrangementer.

Tukling med perfeksjon og en sterk arv kan være farlig, men vi har vært tro mot det som gjør vår Atlantic Hall så flott. Den imponerende lysekronen er fremdeles rommets kronjuvel, og sender sitt glamorøse lys over alle arrangementer.

Classic chandelier in glass at Radisson Blu Atlantic Hotel in StavangerVarig suksess

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger er kjent som byens sosiale knutepunkt, og renoveringen har bekreftet dette. Renoveringen hyller bygningens historie med tidløse materialer, som marmor, messing og kobber, og tilfører en moderne vri til den klassiske designen.

Bestill ditt neste møte eller arrangement på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, og opplev magnetismen i denne renoverte klassikeren.

Fortell oss hva du mener