Gjør møtet CO2-nøytralt med Blu Planet for Meetings

People meeting in the forest

Nå er alle møter og arrangementer du avholder på et Radisson Blu-hotell CO2-nøytrale. Uten at det koster deg som møtearrangør noe ekstra. Hvorfor? Fordi vi vil være det naturlige valget når ansvarlige og miljøbevisste virksomheter avholder sine møter og arrangementer.

Det skal være vann på bordet når man avholder et møte. Men tilgangen til rent og trygt vann er ikke en selvfølge i alle deler av verden. Nye Blu Planet for Meetings sørger for at uansett hvor i verden du avholder et møte eller et arrangement på et Radisson Blu-hotell, så er det CO2-nøytralt – uten ekstra omkostninger for deg som arrangør. Blu Planet for Meetings hjelper også mennesker i f.eks. Guatemala, Malawi og India med å få trygt drikkevann gjennom prosjekter som omfatter reetablering av brønner, utdeling av hygieniske komfyrer og levering av biogassanlegg.

Women working in PeruEn bedre og mer bærekraftig verden

"Kjernen i vår forretningsdrift er å ta oss av mennesker og gi dem gode opplevelser. I det ligger også et større engasjement som strekker seg ut over hotellets fire vegger. Et engasjement der vi tar hensyn til mennesker, lokalsamfunnet og jordkloden. Som kjede har vi jobbet målrettet med bærekraft siden slutten av 1980-tallet, noe som gjør oss til pionerer på området. Derfor er det helt naturlig for oss – og vår måte å drive forretning på – å tenke og handle ansvarlig," sier Inge Huijbrechts, Vice President of Responsible Business i Radisson Hotel Group.

Etter at Paris-avtalen og FNs 17 verdensmål for bærekraftig utvikling ble lansert, er det flere og flere virksomheter som forholder seg aktivt til klimaendringer, deriblant hvordan de kan begrense karbonavtrykket sitt. Også når de avholder møter.

"Vi vet at møter der folk treffes ansikt til ansikt er viktige for at en virksomhet skal lykkes. Ja, det finnes faktisk studier som dokumenterer at møteaktiviteter gagner virksomhetenes økonomiske resultat. Vår ekspertise sikrer riktige rammer for gode og produktive møter. Samtidig har vi en lang rekke tiltak ut over Blu Planet for Meetings som sørger for at man reduserer avtrykket på miljøet når man arrangerer møter hos oss," sier Inge HuBrain food buffet for meetings at Radisson Blu Scandinavia Copenhagenijbrechts.

Blu Planet for Meetings betyr:

  • Avansert teknologi i møtelokaler og på hotellrommene for å redusere papirbruken.
  • Brain Food – et innovativt mattilbud som sørger for at møtedeltakerne holder seg friske og opplagte.
  • Super Breakfast – "water-light" frokost der de utvalgte råvarene ikke bruker på langt nær så mye vann som en vanlig frokost.
  • Miljømerkede hoteller med GreenLeaders, Earthcheck eller Green Key®
  • Gjenbruk av avfall på alle hoteller (Waste recycling in all hotels)
  • Safehotels Alliance-sertifisering på over 100 hoteller
  • Blu Planet-gjenbruksprogram for håndklær
  • #BluRoutes – løpe- og sykkelruter
  • "This Works" – helt naturlige og effektive hud- og hårpleieprodukter

Hvis du vil sørge for motiverte og mer aktive møtedeltakere, kan du samarbeide med hotellet for å arrangere løpeturer, guidede sykkelturer eller en piknik i parken. Det er også mulig å engasjere seg i lokalsamfunnet ved f.eks. ved å donere overskuddsmat eller plante trær, eller benytte skreddersydde tiltak på møtet, som passer til virksomhetens profil og sikrer at bærekraft blir synliggjort og aktivert.

Trees in a forest with a road crossingÅ tilby sikre rammer er også å handle ansvarlig. Radisson Blu er vert for større møter, konferanser og arrangementer med mange VIP-gjester blant deltakerne, deriblant statsoverhoder, toppolitikere og bedriftsledere, og vi prioriterer sikkerhet og trygge rammer høyt. Derfor er over 100 av hotellene i verden Safehotels Alliance-sertifiserte.

"Målet vårt er at Radisson Blu skal være det naturlige valget når ansvarlige og miljøbevisste virksomheter avholder sine møter og arrangementer. Det vil vi ikke minst oppnå ved å sikre at vi både har de riktige rammer og løsninger, og også ved at vi sammen skaper aktiviteter som setter verdiene og engasjementet vi har til felles, i spill på best mulig måte," avslutter Inge Huijbrechts.

Fortell oss hva du mener