Gi en reiseopplevelse i gave

Give a gift card to your partner

Nærmer det seg en spesiell anledning og du vet ikke hva du skal gi i gave til dine kjære? Kanskje det faktisk finnes én gave som passer for alle …

Uansett om det er valentinsdag, jul, bursdag eller om du bare vil si takk, er et gavekort den perfekte gaveideen. Gavekort til Radisson Blu kan brukes til spabehandling i Irland, handlehelg i Milano, en romantisk middag i Paris, en bytur til Roma … Det finnes virkelig noe for enhver smak. Og det beste er at du ikke behøver å velge. La dem avgjøre hva som er den perfekte gaven.

Gi dine kjære reiseopplevelsen de selv vil ha med et gavekort til Radisson Blu

Så enkelt er det. Den heldige mottakeren har en rekke alternativer å velge mellom. Kortet kan brukes på over 300 hoteller i 42 deltakerland i Europa og Midtøsten, så mottakeren kan selv velge hvor turen skal gå. Hvis dine kjære ikke er av den reiselystne typen, kan kortet også brukes på en deilig middag eller spabehandling på et nærliggende Radisson Blu-hotell. I tillegg er det heller ingen hast: Det er gyldig i hele to år.

Kjøp et gavekort på et beløp du selv velger, fra så lite som 20 EUR og opptil 150 EUR.

Gift Card Radisson Blu

Kreativt alternativ for deg som er tidlig ute

Du kan tilpasse et Park Inn-gavekort med et eget bilde – bare last opp bildet her, så trykker vi det på gavekortet ditt for deg.

Gled dine kunder eller ansatte

Hvorfor ikke belønne de ansatte eller takke kundene for handelen med et gavekort til Radisson Blu? Et større antall gavekort kan leveres til én adresse, slik at du kan overraske kundene eller medarbeiderne personlig. Vil du legge til en personlig vri? Det er enkelt! Tilpass bedriftsgavekortene ved å legge til firmalogoen. Kortene leveres også med kortholdere som du kan skrive en personlig hilsen til mottakeren på.

Redningen for somlekopper

Er du ute i siste liten? Ikke bekymre deg, vi fikser det. Du trenger ikke å løpe til kjøpesenteret. Hvis det haster, er det til og med mulig å sende et e-gavekort, som vil bli sendt til deg via e-post. Du kan bestille den perfekte (men kjempeimponerende) gaven i siste liten her. De kommer til å tro at du planla denne perfekte gaven flere måneder på forhånd!

Christmas gift surprise

God jul fra #RadissonBlu!

Fortell oss hva du mener