Gi deltakerne noe å snakke om

Uansett om møtet handler om nettverk og gruppeutvikling, idémyldring og innovasjon eller å feire en bestemt begivenhet, kan det være en god idé å bryte forventningene helt fra starten av.

Velg et utradisjonelt sted, eller lag for eksempel en ramme i lokalet som skaper god stemning og positiv energi og som inspirerer. Når deltakerne er fulle av positive følelser, åpner de seg for andre mennesker. Og en god dialog blant deltakerne er det beste utgangspunktet for møtet eller arrangementet!

 Selve rommet kan også gjerne være uformelt og avslappet, slik at roller og hierarkier ikke er til hinder for å bygge relasjoner mellom deltakerne. Du kan også overveie å innlede møtet et mer uformelt sted på hotellet, som for eksempel på Summit Bar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, som har en enestående utsikt over byens naturskatter.

Blog-Post-Image-1100x720-03

Hvis du vil optimere nettverksmulighetene blant deltakerne i pausene, kan det være en god idé å sørge for tilstrekkelig gulvplass, så deltakerne kan gå ut på gulvet og snakke sammen. Du kan for eksempel velge noen rammer som gir gode muligheter for nettverksbygging, både for dem som liker å sitte og for dem som heller står. På Radisson Blu Scandinavia Hotel i København hjelper møblene for eksempel til med å samle deltakerne på flere måter.

Blog-Post-Image-1100x720-04 

Til møter for idémyldring og innovasjon, der dere skal tenke utenfor boksen, spille ball og våge å gå nye veier, kan det være en fordel å holde møtet et helt annerledes og inspirerende sted, kanskje tett på naturen, siden den i seg selv er inspirerende. Dra utenfor boksen for å tenke utenfor boksen. Vurder for eksempel Radisson Blu 1919 Hotel i Reykjavik, som ligger i byens hjerte og tett på den enestående islandske naturen.

Blog-Post-Image-1100x720-05

Fortell oss hva du mener