Gå av flyet og rett inn på møtet i Manchester

Radisson Blu Manchester Airport meeting room

Radisson Blu Hotel, Manchester Airport, er ikke et vanlig flyplasshotell. Selv om det ligger tett på rullebanen, tilbyr hotellet mye mer enn enkel adgang til resten av verden. Med to etasjer som er spesielt tilrettelagt for arrangementer og tilstelninger, er det problemfritt å planlegge et møte eller arrangement på dette hotellet. Les mer nedenfor!

Fra flyet til møterommet

Takket være den korte avstanden til flyplassen har Radisson Blu Hotel, Manchester Airport den beliggenheten som skal til for å tiltrekke seg møtedeltakere fra stort sett hele verden. Forbindelsene til motorveinettverket og hotellets parkeringsplass gjør det også enkelt for deg som kommer med bil. Reiser du med offentlig kommunikasjon, er flyplassens transportknutepunkt direkte forbundet med hotellet.

For tiden bygges den første flyplassbyen i Storbritannia rett ved Manchester Airport. Rundt 465 000 kvadratmeter med kontorer, logistikk, hoteller og avanserte produksjonsanlegg skal bygges i løpet av de neste 10-15 årene. Den totale utviklingskostnaden ligger på rundt 1 milliard pund, og kommer til å gjøre området til et enda mer attraktivt sted for næringslivet, både nå og langt inn i fremtiden.

Radisson Blu Airport Meetings Manchester Airport

Hviletid for møtedeltakerne

Hotellets fritidstilbud gir mulighet for å slappe av og senke skuldrene før møtene eller etter en lang dag. Du kan bestille time i Beauty Lounge, som har en omfattende liste av behandlinger for både kvinner og menn. Du kan også benytte treningssenteret, som har 12-meters svømmebasseng, treningsstudio, sauna og badstue.

Når det er på tide med litt mat, byr tilbakelente Little M bar på en meny med delingsretter, små godbiter og pizzaer. Moderne Collage Restaurant serverer en kreativ tolkning av et klassisk, britisk brasseri.

For den som gjerne vil oppleve mer, ligger Manchester sentrum og alle byens barer, restauranter, butikker og attraksjoner mindre enn 15 kilometer fra hotellet. Du kan enkelt nå alt med tog via Skywalk. Når kvelden blir til natt, kan du krype under dynen i et av de 360 moderne rommene eller suitene.

Radisson Blu Manchester Airport event

En skattekiste for møter og arrangementer ved Manchester lufthavn

Du kan velge mellom 27 moderne rom fordelt over 1700 kvadratmeter. Hvert rom har eget klimaanlegg, innebygget AV-utstyr og gratis høyhastighets-WiFi. Rommene er lyse og luftige, og det lyse Brainbox-rommet er designet spesielt for å kunne inspirere til kreativ tenkning. To business class-møterom i 9. etasje byr på en mer tradisjonell stemning med panoramautsikt.

Juvelen i kronen og den største av alle rommene er Manchester Suite. Rommet er nyoppusset og har plass til opptil 400 mennesker til en mottakelse, noe som gjør det til et av de største i området og et populært valg for veldedighetsball, gallamiddager og konferanser. I tillegg finnes det en rekke mindre suiter med plass til alt fra 22 til 120 mennesker.

Hvis du er ute etter noe litt annerledes, kan hotellets imponerende glasslobby også brukes som arrangementsområde. Der har det vært utstilt bilder, sirkusartister har gjort sine kunster hengende fra taket, og sekkepipespillere har underholdt fra den majestetiske trappen! Se for deg mulighetene ...

Det er dessuten enkelt å komme seg til Radisson Blu Hotel, Manchester Airport, takket være den beleilige beliggenheten og den raske Skylink fra flyplassen. Med 360 moderne, komfortable rom er det rikelig med plass til å holde et arrangement der gjestene også skal bo på stedet.

Radisson Blu Manchester Airport meeting room

Sett i gang og planlegg et arrangement ved Manchester lufthavn med Radisson Blu!

Fortell oss hva du mener