5 forslag til morsomme familieferier

Family silhouettes at aquarium

Er du i gang med planleggingen av årets store familieferie og er på utkikk etter tips til hvor det er fint å reise med barna? Vi kan hjelpe til. Nedenfor har vi listet opp noen supre forslag til reisemål som er like morsomme for de små som for de litt større.

En unik Kids Club-opplevelse på Fiji

Fiji er det perfekte feriemålet for par, men det betyr på ingen måte at stedet ikke egner seg for barn også. Her er det masse øy-gøy å finne på for hele familien: På Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island kan de engasjerte ansatte på Blu Banana Kids Club underholde barn mellom 1 og 12 år med en lang rekke aktiviteter, inkludert lokale leker og håndverk, så du kan nyte litt velfortjent alenetid.  Og du bør ikke gå glipp av Lomani Wai, som er en unik middagsopplevelse i vannet i et av hotellets lagunebassenger. Du blir servert av fijianske krigere og får se et spektakulært show.

Kids playing with coco shell boats in Radisson Blu FijiKids playing with coco shell boats in Radisson Blu Fiji

Mall of America-underholdning i Minneapolis

Klarer du ikke å se sammenhengen mellom shopping og familiemoro? Da må du besøke Mall of America. Mall of America er smekkfullt av barnevennlige attraksjoner, og har alt fra berg- og dalbaner til minigolf og et barnemuseum. SEA LIFE Aquarium er en kjempesuksess for hele familien. Ta en titt på senterets nettside i forkant, siden de ofte lager spesialarrangementer for barna. Og med over 520 butikker får du sikkert også tid til litt shopping! Radisson Blu Mall of America gir deg direkte tilgang til senteret gjennom et overgangssystem. Det blir ikke enklere enn dette!

Little girl at SEA LIFE Aquarium Minnesota Mall of America

© SEA LIFE Aquarium Minnesota / facebook

En eventyrreise til Disneyland Paris

Finnes det egentlig noe reisemål som barn drømmer mer om enn Disneyland? Gjør drømmen til virkelighet for barne dine og ta dem med til Disneyland Paris i år. Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée ligger bare noen få minutter fra den berømte fornøyelsesparken og er det perfekte utgangspunktet for en tur. Det er til og med gratis transport til og fra parken. For foreldrene ligger hotellet perfekt til for golfere, med direkte tilgang til tre flotte 9-hullsbaner.

Paris Disneyland castle

© Disneyland Paris / facebook

Moro i solen eller snøen i Zavidovo

Zavidovo ligger i et nydelig naturreservat, rundt 100 kilometer fra Moskva. Dette uberørte området i Russland byr på en pause fra alt det travle og masete, samtidig som du får muligheten til å kaste deg ut i en enorm mengde forskjellige aktiviteter. Her er det noe for enhver smak, uansett når på året du kommer. Om sommeren er det ekstremsport i Wake Park, en PGA-golfbane, seiling, hesteridning, fisking og tennis. Om vinteren er det ski, skøyter, vinterwindsurfing, snowboarding og snowkiting. På Radisson Resort, Zavidovo er det i tillegg organiserte barneaktiviteter og -tjenester hele året. Mammaer og pappaer kommer til å elske hotellets Crystal Spa!

Family having fun winter vacation Radisson Resort Zavidovo

Psst! På utkikk etter en spahelg? Ta en titt på disse supre spa-reisemålene.

Byferie i Storbritannia eller Irland

Fra London til Edinburgh, fra Cork til Limerick. De britiske og irske byene er spesielt velegnet for familieferier, siden de byr på en overflod av severdigheter, museer og aktiviteter som er spesielt tilpasset barn. Derfor har Radisson Blu også sørget for at hotellene våre er så barnevennlige som det er mulig å gjøre dem! Faktisk har vi rekruttert 6 mini-administrerende direktører til å vurdere hotellene våre. Du gjør lurt i å velge de barnevennlige hotellene våre i Storbritannia og Irland, med deilige barnefrokoster, velkomstpakker og morsomme aktiviteter på hotellene, som zorbing i bassenget.

Global explorer kids club Radisson Blu Hote Spa Limerick

Uansett hvilket reisemål du velger, kan familieferien bli akkurat så minneverdig som du ønsker med Radisson Blu-hoteller over hele verden.

Fortell oss hva du mener