Forslag til den perfekte morsdagsgaven

Mødre. Hva skulle vi gjort uten dem?

Morsdag er rett rundt hjørnet i mange land, og det er viktig å feire den enestående kvinnen i livet vårt som har gitt oss omsorg, oppmerksomhet og – selvsagt – kjærlighet over mange år.  Tom for gaveideer? Ingen grunn til bekymring. Vi har laget en kort, men fin liste med tips til perfekte gaver til mor – med noe for ethvert budsjett. Uansett, så lenge det er fra deg, vil hun sikkert elske det!

 

Til den helsebevisste moren

necklace

Aktivitetsmålere er i vinden som aldri før, men enkelte kvinner ønsker seg aktivitetsmålere som er like vakre som de selv er. Bellabeat LEAF er nydelig og kan bæres som halskjede, armbånd eller festes på klærne. Perfekt for den elegante moren på farten!

 

Hjelp henne med å slappe av

manicure

Alle mødre liker vel å la seg skjemme bort? Fra manikyr til en hel spa-dag – alle behandlinger som får henne til å føle seg på sitt aller vakreste er flotte gaver. Gi moren din et gavekort til Radisson Blu (Park Inn) slik at hun selv kan velge favorittbehandlingen sin.

 

Gjør-det-selv-pute

PostCard-Pillow

Dette er en flott gave, spesielt for dem som bor et stykke unna moren sin. Martha Stewart foreslår en enkel og elegant postkortpute, som vil minne moren din på at du tenker på henne selv om du kanskje er på den andre siden av kloden.

 

Til mødre med grønne fingre

mod-podged-planter-11

Elsker moren din alt som spirer og gror? Da er dette en perfekt gave til henne! Denne gjør-det-selv-potten fra Modge Podge Rocks Blog kombinerer to ting mødre elsker: blomster og bilder! Klikk her for å se hvordan du kan lage den.

 

Morsdagsbrunsj

brunch

Dette er den klassiske morsdagsgaven. Og hvem har vel noe å si på en slik god, gammel klassiker? Hvis du er håpløs på kjøkkenet, er det ingen grunn til bekymring: Det finnes mange steder som tilbyr et måltid som er en dronning verdig på morsdagen. Sjekk om dine nærmeste Radisson Blu-hoteller serverer en spesiell morsdagsbrunsj.

Fortell oss hva du mener