Følg vår utstilling av miniatyrutgaver av Egg-stolen i hele verden!

Egg™-stolen ble opprinnelig designet av arkitekt Arne Jacobsen for SAS Royal Hotel (kjent som Radisson Blu Royal Hotel i København). Radisson Blu  feiret Egg™ femtifem år etter at den ble laget, med en verdensomspennende kampanje som het "Design ditt eget ikon", for å strekke designgrensene. Vi samarbeidet med Republic of Fritz Hansen og inviterte gjester og designglade folk til å lage sin egen, ikoniske Egg™-stol slik de ville laget den.

 

03_MiniEggs_015-1024x768

 

Kampanjen fikk overveldende respons, med over 66 000 designbidrag fra hele verden ...

 

Olga Tsekhanovskaya – Russland

Ekaterina Morozova – Russland

Olga Dusciac – Frankrike

Kamilla Kvalheim – Norge

Stephanie Davis – USA

Dorna Rigmor Dehbozorgi – Danmark

Sharon Clarke – Storbritannia

Barbara Lowe – USA

Francis Heuillon – Frankrike

Eva-Lotta Rinaldo – Sverige

Nikita Morozov – Russland

Heidi Burns – USA

Lucie Danon – Frankrike

Simone Avice de Bellevue – Frankrike

Susan Bannister – Storbritannia – FØRSTEPREMIEVINNER

 

03_MiniEggs_004-1024x768

 

Vinneren ble Susan Bannister fra Storbritannia. Hun får sin egen Egg™-stol med sitt design i full størrelse, trukket med de flotte ulltekstilene fra Kvadrat.

 

03_MiniEggs_025-1024x768

Men historien ender ikke her. Vi var så begeistret for Egg™-designene deres at vi ønsker å dele dem med resten av verden. I 2016 skal vi derfor arrangere en vandreutstilling på ulike Radisson Blu-hoteller i hele verden, med miniatyrutgavene av Egg™ -stolene til de 15 finalistene. Slik får våre fans og følgere sjansen til et nært og personlig møte med deres fantastiske design.

Hittil har utstillingen vært arrangert i København og Las Vegas, og i april kan du besøke Radisson Blu Hotel i Milan og se den med egne øyne. Hver måned vil utstillingen legge ut på veien igjen for å spre Radisson Blus kjærlighet for design til nye steder. Følg med videre for å få med dere siste nytt om hvor miniatyrstolene dukker opp neste gang.

Fortell oss hva du mener