Fjellmoro for hele familien i Trysil

Ola Matsson Skistar Trysil - Maskoten Valle har mange morsomme aktiviteter for barna og er deres beste vintervenn

Vinterparadiset Trysil har ikke bare skianlegg og afterski å by på. Her finner du nemlig fantastiske aktiviteter for hele familien. Hvorfor ikke prøve å surfe på høyfjellet eller hilse på Valle?

Omkranset av fjell ligger vinterparadiset Trysil, hvor aktivitetene venter på rekke og rad. Har du med deg hele familien på tur trenger du ikke å bekymre deg for at hverken de minste eller eldste ikke vil få noe å gjøre.

 

Bryt bølgene på høyfjellet

Surfing er kanskje ikke det første en tenker på når en hører Trysil, men du trenger ikke reise til de syv hav for å leke deg på bølgene. Med Radisson Blushelt egne FlowRider surfebølge ligger alt til rette for en vanvittig morsom dag. Hvis du ikke har prøvd deg frem på bølgene før kan du få hjelp av dyktige instruktører, som hjelper deg til å finne balansen på brettet. Passer for barn i alle aldre og er en ypperlig sjanse til å prøve seg som surfer. Kanskje har du en fremtidig surfer i verdensklasse i familien?

Mens barna eller din utkårede gir seg i kast med bølgene trenger du ikke sitte og vente. Da kan du nyte godt av Alpine Spa & Relax og virkelig koble av. La boblene omringe deg i Jacuzzien, kjenn temperaturen stige i den finske badstuen og ro helt ned i det tyrkiske dampbadet. Det er perfekt for å la musklene slappe av etter en lang dag i bakken eller for en rolig start på dagen. Her får du også private spabehandlinger for deg og din kjære om du ønsker selskap.

FlowRider Radisson Blu Trysil

Vintermoro med Valle

Alle skisteder med respekt for seg selv har en egen maskot og Trysil er selvsagt ikke noe unntak. Snømannen Valle er barnas beste vintervenn og har en lang rekke av aktiviteter som alle kan være med på, enten de vil stå på ski eller sitte på akebrettet. Barneområdene i Trysil byr på akebakker, snøkaruseller og Valle har flere forestillinger barna kommer til å elske.

Lær Valles helt egne dans eller sus nedover bakkene sammen med den folkekjære maskoten. De mange barneheisene er enkle å bruke for både små og store. For de aller minste finnes det også et rullebånd som gjør turen opp bakken litt mindre skummel. Helt fra desember og utover på våren er Valle tilstede i bakkene og klar for å gjøre skidagen litt morsommere for alle. En slik venn er virkelig god å ha i bakken. Lurer du på hva Valle gjør fra dag til dag kan du holde deg oppdatert på ukeprogrammet.

Family in TrysilRullende og utfordrende moro

En perfekt avslutning på dagen er bowling, som er utfordrende og ikke minst veldig moro! På Radisson Blu venter 8 bowlingbaner i verdensklasse. Få på deg bowlingsko, ta et godt grep om bowlingkula og sørg for en strike eller to. Her kan dere krone familiens bowlekonge og nyte en morsom kveld sammen. Med muligheter for å sette opp gjerder for å gjøre bowlingen litt enklere er det en aktivitet som passer for hele familien.

Radisson-Blu-Resort-Trysil-Bowling

Enten du vil leke i snøen, nyte en spabehandling eller surfe på en bølge på høyfjellet er Radisson Blu Resort Trysil et naturlig valg. Her får du også ski in- og ski out-tilgang til skibakkene fra hjertet av Trysil. Du er garantert en morsom opplevelse for både barna og de voksne. God tur!

 

Hovedbilde © Ola Matsson / Skistar Trysil

Fortell oss hva du mener