Finn motivasjon i Cannes

Det første man tenker på når man hører "Cannes", er den internasjonale filmfestivalen. Maidagene når Cannes er stedet der glamour og forretninger møtes, der filmstjerner skinner og internasjonale produsenter styrker prosjektene sine. Byen er blitt et referansepunkt innen underholdning, film, musikk, reklame og kreativitet.

Møter med stil

Hvilket sted passer vel bedre enn Radisson Blu Cannes 1835? Hotellet har en perfekt beliggenhet ved sjøen, nær havnen og bare noen minutter unna Palais des Festivals. Moderne og komfortable møterom – noen av dem har til og med havutsikt – legger til rette for produktive arbeidsøkter. De er dessuten en perfekt basecamp hvis du ønsker å benytte muligheten for noen virkelig flotte motivasjonsutflukter.

Den franske rivieras hjerte

Cannes har mye å tilby når det gjelder motivasjonsideer, og byen er en utømmelig kilde av fantastiske landskap og morsomme og interessante destinasjoner (Monaco, Nice, Gorges du Verdon og mye, mye mer). Bare et steinkast fra hotellet kan gjestene våre ta seg en pause og utforske eksklusive moteforretninger og provençalske markeder. Eller de kan krysse gaten til fergeterminalen og få med seg en opplevelsesrik tur til Lerins-øyene. Teamene våre kan også hjelpe til med å finne morsomme motivasjonsaktiviteter, for eksempel seiling, båtturer eller vannscooterkjøring.

Eksklusiv tilgang til vår takterrasse og spa

Nylig fikk hotellet vårt prisen Best Luxury Rooftop of the Year, så hvis du ønsker å tilby teamene dine fantastisk utsikt over Cannes-bukten, er et privat arrangement på takterrassen vår midt i blinken. Perfekt for alle slags anledninger – cocktailparties, banketter, mottakelser eller middager. Oppholdet på hotellet vårt ville ikke være komplett uten litt tid viet egenpleie og velvære. Vi kan tilby privat tilgang til spafasiliteter.

Du kan jo for eksempel nyte vår helse- og energipakke?

På jakt etter et motiverende og unikt pakketilbud for teamene dine? Gå ikke glipp av helse- og energipakken vår. Dere får tilgang til basseng (utendørs og innendørs) og tilbud om ulike private instruktørtimer og et motivasjonsmøte med verdensmester i karate, Christophe Pinna.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon: +33(0)492.99.73.04 / sales.cannes@radissonblu.com.

Fortell oss hva du mener