5 sjarmerende feriedestinasjoner i Asia

Radisson Blu Resort Fiji Aerial view

Asia er spennende, fortryllende og eksotisk – og huser mange av verdens mest ettertraktede feriesteder. Denne regionen vekker fantasien mer enn noen andre, og lar familier komme sammen med ønsker om oppdagelse og eventyr. Men feriestedene handler ikke bare om å bygge sandslott på stranden. Fra idylliske øyer til mektige fort og vakre bukter til urørt våtmark gir denne regionen foreldre en rekke unike muligheter til å tilbringe kvalitetstid med barna og hverandre …

Wuxi, Kina

Det denne kinesiske byen mangler med hensyn til sol, sjø og strand, gjør den opp for (og vel så det) med sin naturskjønnhet. Byen Wuxi har mer enn 3,5 millioner innbyggere, men er omringet av sjøer og våtlandsparker som oppleves som en million kilometer fra den travle byen. Én av disse er Liang Hong National Wetland Park, hvor gjester kan vandre rundt, seile eller simpelthen ta innover seg de flotte omgivelsene.

Like ved denne flotte parken har vi Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi, som ligger nært et landskap full av dammer, elver og hager. Gjestene kan nyte et utvalg restauranter, to barer og et innendørs svømmebasseng.

Facade view of lobby bar at Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi

Alibaug, India

Kystbyen Alibaug er en populær destinasjon for innbyggere fra nærliggende Mumbai som ønsker et avbrekk fra byen. Men dette er ikke en vanlig kystdestinasjon. Alibaug har mye historie. Kolaba Fort, som ligger uti havet, er fra det 17. århundre og kan nås ved å vasse ved fjære sjø. Familier kan også besøke templer eller nyte turer med hest og kjerre langs stranden.

Radisson Blu Resort & Spa Alibaug er det ledende hotellet på dette sjarmerende feriemålet. Dette rolige hotellet er omringet av hager og basseng, og har et utvalg rom, suiter og villaer, et utendørs svømmebasseng, barnebasseng, spa, underholdningsområde og to restauranter.

Radisson Blu Resort & Spa Alibaug

Bali, Indonesia

Bali er selve symbolet på en asiatisk ferieøy. Vakre strender og et perfekt klima trekker millioner av turister til «Gudenes øy» hvert år. Men mens mange besøkende først tiltrekkes av Balis sandstrender, vil de fleste returnere på grunn av den fengslende kulturen. Øyas fortryllende vanntempler, nydelige mat og innbydende gjestfrihet gjør alle henrykte.

Radisson Blu Bali Uluwatu speiler øyas rike kulturarv gjennom sin autentiske arkitektur. Familier kan slappe av i svømmebassenget, spaet og besøke to av Balis beste strender og surfesteder, som befinner seg i nærheten.

Radisson Blu Resort Bali Landscape

Phu Quoc, Vietnam

Phu Quoc ligger i det himmelblå havet rett utenfor Vietnams sørlige kyst. Phu Quoc er en smellvakker øy med flotte sandstrender på alle sider. De siste årene har «Perleøya» fått en rekke nye turistattraksjoner, inkludert tivoli, safarieventyr og en nervepirrende kabelvogn over havet. Men Phu Quoc gir fortsatt en autentisk og lokal følelse, spesielt i landsbyene, templene og markedene.

Det nylig åpnede Radisson Blu Resort Phu Quoc er et luksuriøst og rolig paradis med aktiviteter på øyas makeløse strandkyst. Gjestene kan velge mellom forskjellige typer overnatting, inkludert bassengvillaer ved strandkanten, og nyte utendørs basseng og fremragende restauranter. Restaurantens interiør er også en designelskers drøm!

Radisson Blu Resort Phu Quoc Restaurant Avenue

Denarauøya, Fiji

Denarauøya har alle fordelene til en øy – avsondrede sandstrender og sol året rundt – samtidig som den er lett å komme til. Denarau er tilknyttet Fijis største øy via en demning, og er mindre enn 10 km fra Nadi internasjonale flyplass. Gjestene har et utvalg feriesteder å velge mellom, inkludert restauranter i verdensklasse, golfbaner og mange ekskursjoner på havet.

Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island er omringet av fire hektar med tropiske hager med sin egen private strand. Familier kan velge mellom en rekke aktiviteter som passer for alle aldersgrupper, inkludert barneklubb, seks restauranter, fire lagunebassenger og en hvitvannssklie i tunnel.

Radisson Blu Resort Fiji pool

Oppdag alt Asia har å by på med Radisson Blu!

Fortell oss hva du mener