Fem hemmeligheter for en vellykket forretningsreise

People at the airport

Forretningsreiser er ofte et maraton med avtaler, oppdateringer av flystatuser og tapt tid på veiene. Alle disse faktorene kan få stressnivået ditt til å skyte til værs. Men med det rette hotellet og noen enkle tips for å gjenopprette velværebalansen, vil det føles som om du aldri har vært ute av komfortsonen din.

Kvitt deg med jetlag

Det å tilpasse seg en ny tidssone er et av de mest utfordrende aspektene ved å reise, spesielt hvis du har møter på programmet neste dag. Å planlegge et opphold under en mellomlanding på veien er én måte å gradvis tilpasse seg på, men hvis dette ikke er et alternativ, er det best å synkronisere deg med den lokale rytmen så snart du lander. Selv om de myke king size-sengene på Radisson Blu-hotellene venter på deg, prøv å holde deg aktiv frem til kvelden og benytt deg av den vennlige vekketjenesten for en perfekt start.

 Woman in white robe stay hear the window in hotel room

Få det til å regne

Baderom på hoteller kan enkelt omdannes til et improvisert hjemmespa. Enten du benytter deg av stemningsfull belysning eller bestiller en avslappende massasje i et av spaene på hotellene våre, tenk på baderommet som ditt tilfluktssted. Slapp av med en lindrende regndusj (eller bruk kaldt vann for en perfekt oppvåkning).

Tøy og bøy

Å vedlikeholde en regelmessig treningsrutine kan være en av største utfordringene når du reiser. Alt hjelper, enten du tar det helt ut med utstyret i treningsstudioet, presser inn 20 minutter med pilates på hotellrommet eller tar en rask dukkert i bassenget. Prøv å holde deg til et fast tidspunkt, og når du trenger litt ekstra hjelp, kan utrette undere for kropper plaget av jetlag.

Morgenkvaler

For raskt å komme deg over tretthet og jetlag, sørg for å drikke mye vann, unngå koffein og sukker, og ty til naturlig energigivende alternativer. Prøv en super frokostbuffé med skiftende sesongspesialiteter og lokale ingredienser hos Radisson Blu og gi deg selv energien du trenger for å takle en travel dag.

Healthy breakfast

Forretningsgrunnlag

Å velge et hotell som forstår seg på forretningsbehov, er sentralt for en stressfri opplevelse. Enten du trenger direkte tilgang til terminalen for å ta et tidlig fly, moderne møterom med det nyeste tekniske utstyret eller rask service for å hjelpe deg med å styre arbeidsbelastningen, har våre hotelleralt du trenger. Dra fordel av alternativet tidlig innsjekking og bestill Business Experience-pakken for å sikre deg romoppgradering, rask Wi-Fi, raske klesvask- og renseritjenester, frokost og Radisson Rewards-bonuspoeng du kan innløse på din neste ferie. Dette er hva vi kaller en stressfri forretningsreise.

Er du en hyppig reisende? Finn ut mer om Radisson Blu-hotellene for forretningsreisende og ta stresset ut av reisingen.

Fortell oss hva du mener