Fem fascinerende fotomuligheter i Dubai

Dubai Desert by CEExplorer

Hvis du liker reisefotografering, bør du sjekke ut de to urbane reisefotografene Sebastien Nagy og CEE Explorer. Hvis du ikke alt kjenner til arbeidet deres, så la oss bare si at uansett hvor de retter linsen sin, så vil de inspirere deg til å følge i deres fotspor! Så langt har de tatt oss med på en fotografisk reise til ShanghaiParisBrussel og Lisboa. Neste stopp? Dubai! Hvis du har vært der før, så vet du at det er et yndet sted for de som leter etter unike fotomuligheter. Og om du ikke har vært der? Vel, ta en titt under for å oppleve byens mest fotogene steder. Vi er sikre på at du kommer til å ville legge denne enestående byen til listen over steder du vil reise til.

eat sleep explore dubaiAkvarium med nytt blikk

Dubai har flere akvarier du bare må se for å tro at det er sant. Selv om du vanligvis tenker på akvarier som et sted man tar med barna for en utflukt, er det nå også en «wow»-opplevelse for voksne. De tar deg med til havets dyp og lar deg møte noen temmelig fascinerende skapninger ansikt til ansikt! Dubai Mall Aquarium er helt nytt og ligger inne i verdens største kjøpesenter. For Sébastien Nagy er det helt unike her den lange tunnelen ved inngangen, som skaper et enestående perspektiv.

The Lost Chambers er også et populært sted å ta bilder. De store glasspanelene gjør at du kan observere et enormt utvalg av ulike sjødyr. Nagy anbefaler å dra ditt rundt kl. 12.00 for å få best mulig lys. (Et besøk om natten er en opplevelse i seg selv, men fotomulighetene er begrenset.)

Dubai Mall Aquarium by SSNNAS

Nye høyder sett fra Burj Khalifa

Burj Khalifa er kjent for å være det høyeste bygget i verden og er selvfølgelig også en av hovedattraksjonene i Dubai. Selv om prisen for en billett helt opp kan virke dyr, så er utsikten definitivt verdt det. Hvor ellers kan du se en så enestående horisont? Visste du forresten at tårnet er dobbelt så høyt som Eiffeltårnet?

Burj Khalifa Dubai by CEExplorer

Bestill ditt opphold på Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront for uforstyrret utsikt til Burj. Bildet under ble tatt fra taket på hotellet. Sjekk gjerne vårt 24-timers livekamera når du vil!

View of Burj Khalifa from Radisson Blu Dubai Waterfront

Eventyr i ørkenen

For deg som vil ha en unik opplevelse du ikke kan få noe annet sted, anbefaler Sebastien Nagy og CEE Explorer at du tar turen ut i ørkenen. (Ja, du hørte riktig, vi lover at det ikke er så skremmende som det høres ut.) Lei en guide og dra med firehjulstrekker på en «Red Sand Desert»-safari. Nettopp fordi Dubai er en så futuristisk by (husk at ørkenen er grunnlaget til denne relativt nybygde metropolen!), kan det være fascinerende å ta et skritt tilbake fra det yrende livet mellom skyskraperne og oppleve ørkenens endeløshet. CEE Explorer anbefaler at du planlegger turen slik at du får med deg solnedgangen over sanddynene.

Dubai desert 4X4 adventure by CEExplorer

Strålende arkitektur ved Sheikh Zayed Mosque

Sheikh Zayed Mosque ligger omtrent en times kjøretur unna Dubai og er et perfekt sted for en dagsutflukt. Dra dit om ettermiddagen for å ta bilder mens det ennå er dagslys og bli til solnedgang for å ta bilder av moskeen i mørket. Hvis du har sans for arkitektur, bør du absolutt få med deg dette majestetiske eksempelet på et bygg som sømløst eksemplifiserer både tradisjonell og moderne påvirkning.

Sheikh Zayed Mosque Dubai by SSNNAS

Dubais palmetre

Du kan ikke reise til Dubai uten å la deg overvelde av ekstravagansen i den kunstige palmetre-konstruksjonen Palm Jumeirah. Det er nesten umulig å beskrive omfanget, men tenk deg en kunstig bygget øy med form som et palmetre midt i en av verdens travleste byer. For å få en følelse av denne unike strukturen, bør du ta en helikoptertur. Vi behøver vel knapt si at fotomulighetene er i en klasse for seg. Fotoet under, tatt av Nagy med byen som bakgrunn, gir deg en idé om stedets størrelse.

Palm Jumeirah Dubai by SSNNAS

Finn frem kameraet og utforsk denne spektakulære byen fra et av fem Radisson Blu-hoteller i Dubai.

Fortell oss hva du mener