En virkelig lokal opplevelse for kosmopolitter på forretningsreise

View of Oslo city by night

Etter hvert som verden blir mer og mer forbundet, blir konferanser stadig mer internasjonale. Dette er flott for både forretninger og fritid.  Studier har vist at grupper med ulike pedagogiske, etniske og kulturelle bakgrunner får mer innovative ideer. For en møte- og arrangementsplanlegger betyr dette spennende utfordringer for å kunne tilby de aller beste opplevelsene til sine konferansedeltakere.  Å la internasjonale delegater få en introduksjon til den lokale kulturen i byen de er i, er en flott måte å berike og forbedre møteopplevelsen på og samtidig styrke båndene mellom kolleger og kunder. Espen Nordhagen, Meetings & Event Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo har samlet tre tips til hva du kan gjøre for å sikre en virkelig lokal opplevelse i Oslo.

Arranger middag i Sonja Henie Ballroom

Maten er en av de beste introduksjonene til lokal kultur. La delegatene bli kjent med norske sjømatspesialiteter ved å arrangere en privat middag for dem i hotellets Sonja Henie Ballroom, oppkalt etter den norske kunstløperen og tre ganger olympiske mesteren. Inviter gjestene dine til å smake på søte reker, skalldyr og laks rett fra sjøen, samtidig som dere får vite mer om Norges superstjerner. Besøk så hotellets fantastiske SkyBar for panoramautsikt over Oslo og en hjemmelaget gin & tonic.

Sonja Henie ballroom dinner and purple lights at Radisson Blu Plaza Hotel Oslo

Utforsk fjordene

For lokalbefolkningen er Norge synonymt med fjorder. Oslo kan skilte med en enorm fjord du kan besøke året rundt. Introduser delegatene dine for nordmenns favorittaktivitet: vinterbading og sauna! Om sommeren tiltrekker havnepromenaden ved Sørenga sjøbad seg store folkemengder med sine kafeer og restauranter.

Small harbour in fjord of Oslo with boats during day

Spaser rundt på Vippa

Ta turen til havnen i Oslo og besøk Vippa, et sted som inspirerer unge mat-gründere. Besøk matbod etter matbod for å se hvordan Vippa bringer kulturer sammen gjennom mat. Oslo handler om å skape inkluderende miljøer gjennom innovasjon, og Vippa er bare ett av mange eksempler. Få inspirasjon mens du utforsker et levende og dynamisk foodscape.

Boats in the harbour in center of Oslo city and buildings

Få mer informasjon om virkelig lokale opplevelser i Norge fra conciergen vår på Radisson Blu Plaza Hotel i hjertet av Oslo. Få et inntrykk av byen mens du nipper til et glass champagne i SkyBar eller mens du nyter kulinariske smaker fra Norge i 34. etasje. For en komplett og perfekt opplevelse kan du benytte et av våre 30 konferanserom med plass til opptil 1100 personer for å få et vellykket møte eller arrangement.

Fortell oss hva du mener