Effektive møter på flyplassen

Flight in Oslo airport in sunset and Radisson Blu Airport Hotel

Med flyplasshotellene til Radisson Blu er det enkelt å holde møter med deltakere fra hele verden. Både Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen og Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport er praktisk tilknyttet en internasjonal flyplass.

Med mer enn 32 millioner passasjerer årlig og 94 internasjonale ruter er Oslo lufthavn et av Nord-Europas viktigste knutepunkter, og derfor et naturlig møtested for forretningsreisende fra Norge og Skandinavia. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen tilbyr direkte adgang til flyplassterminalene, i tillegg til nærhet til tog og busser. Forflytt deg raskt og enkelt mellom møter på flyplasshotellet og i sentrum.

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport og dets sentrale beliggenhet er ideelt når kolleger fra ulike deler av landet skal samles. I tillegg til å ligge i gangavstand fra jernbanestasjonen og flyplassterminalene tilbyr hotellet et innbydende interiørdesign og nærhet til Trondheim sentrum med den berømte Nidarosdomen, Erkebispegården og et mylder av barer og puber.

Building Radisson Blu Hotel in Trondheim airport

Effektive møter på flyplassen

Det er mange grunner til at det er en god idé å holde møter på flyplassen. Det er svært effektivt, økonomisk og enkelt å organisere. Delegatene kan spare tid på transport til byen, på innsjekking og på ombordstigning når de skal fly tilbake.

Hopp på et fly i London eller Amsterdam og ankom Norge kun 2 timer senere. Det har aldri vært lettere å holde møter over hele Europa uten å være bekymret for å måtte kaste bort tid. I vår digitale tidsalder benytter et stadig økende antall reisende seg av business lounger og flyreiser, og mange liker å arbeide på farten. Fortsett arbeidet i skyene, og land bare noen få minutter fra Radisson Blus lyse og romslige møterom.

Fly inn før soloppgang, hold flere møter på hotellene våre i Oslo og Trondheim, og fly hjem igjen etter lunsj. Fra Radisson Blus flyplasshoteller kunne ikke avreiseterminalene vært nærmere.

Road by night in Oslo airport near station and Radisson Blu

Bo og vær sosial

Å holde møter og arrangementer på flyplassen har mange fordeler, og én av dem er å samle delegatene til sosiale aktiviteter. Både Radisson Blu i Oslo og i Trondheim har vakre barer, utsøkte restauranter og flotte salonger. Det er ganske fristende å bo én ekstra natt for nettverksbygging eller middag og drinker med kolleger.

Lette måltider og skandinaviske favoritter serveres på AfterGate i Oslo, mens Longhorn Restaurant & Bar tilbyr deilig tilberedt internasjonal mat i tillegg til Grab & Run-frokost fra så tidlig som kl. 04.00. Så hvis du skal nå et morgenfly, kan du nyte en god natts søvn i et elegant og sofistikert rom, ta en oppkvikkende dusj og ta med deg litt frokost på veien fra restauranten vår på stedet.

Fireplace in lounge area in Oslo airport at Radisson Blu

Møterom

Radisson Blu i Oslo og Trondheim har lyse, fleksible og moderne møterom som passer alle typer møter og sosiale arrangementer. Du kan velge mellom 10 allsidige møte- og konferanserom like ved Trondheim lufthavn, eller dra til Oslo hvor det er 31 møterom, blant annet den overdådige bankettsalen med plass til opptil 350 personer.

Chairs and table in meeting room in the Oslo airport at Radisson Blu

Våre elegante og sofistikerte hoteller i Skandinavia tar imot delegater fra hele verden og forbedrer stadig opplevelsen til forretningsreisende. Enten du skal til Oslo eller Trondheim, vil Radisson Blu ta imot deg like ved flyplassen.

Fortell oss hva du mener