Effektive møter på flyplassen

Med mer enn 24 millioner passasjerer hvert år og 140 direkteruter er Oslo lufthavn et av Nord-Europas viktigste knutepunkter og et naturlig møtested for hele Norge og Skandinavia. Med to Carlson Rezidor-hoteller, som begge tilbyr direkte tilgang til terminalene og kort vei til tog- og busstransport, er det svært enkelt og bekvemmelig å holde møter på Oslo Gardermoen.

De to hotellene, Radisson Blu Airport Hotel og Park Inn by Radisson Oslo Airport, tilbyr totalt 800 rom og moderne møtefasiliteter i 80 møtelokaler. "Å holde møter på flyplassen er populært av flere grunner. For det første er det svært effektivt, økonomisk og enkelt å organisere, siden alle deltakerne som kommer med fly sparer tid og penger på transport inn til byen, og kan gå rett fra flyet til møtet", sier Jörgen Ljungren, daglig leder for både Radisson Blu og Park

Inn på Oslo Gardermoen.

Det tar bare noen få minutter å gå fra ankomst- og avgangshallene på Oslo lufthavn til møtelokalene på de to hotellene.

"Det kan ikke bli mer effektivt. Vi har gjester som kommer med fly om morgenen, er med på flere møter på hotellene våre, og som flyr hjem igjen rett etter lunsj. Gjester med bagasje kan også sjekke inn på flyvninger før de går på møtet", sier Jörgen Ljungren. Å holde møter på flyplassen har også andre fordeler. Det er for eksempel lettere å samle deltakerne til sosiale aktiviteter enn ved et opphold i byen. Og siden Radisson Blu Airport Hotel og Park Inn by Radisson Oslo Airport har ypperlige restauranter, barer og salonger på stedet, er det ingen grunn til å forlate hotellene etter møtet.

To Carlson Rezidor-hoteller på samme sted gir stor fleksibilitet for møter. "Begge hotellene har velutstyrte møtelokaler og engasjerte ansatte som gjør det enkelt for oss å skreddersy den beste løsningen for våre kunder, enten du foretrekker Experience Meetings-konseptet på Radisson Blu Airport Hotel eller Smart Meetings & Events-konseptet på Park Inn by Radisson Oslo Airport", sier Jörgen Ljungren.

Fortell oss hva du mener