De 8 beste stedene å fotografere i Chicago

For de fleste moderne reisende er det å fange øyeblikket like viktig som selve øyeblikket.  Derfor vil vi gi deg de beste stedene å fotografere en by kjent for sitt vakre bybilde og sine arkitektoniske underverker. Og ingen vet bedre enn en ekspertfotograf, ikke sant? Les videre for å se de aller beste stedene å fotografere vindbyen fra, brakt til deg av den urbane fotografen Sébastien Nagy.

Fantastiske bilder nedenfor ↓

1. Bønnen

Du kan ikke reise til Chicago og gå glipp av å fotografere et av byens mest fotograferte landemerker, kan du vel? Cloud Gate, bedre kjent som "bønnen", er en urban skulptur skapt i forbindelse med en designkonkurranse. TIPS: Bo på Radisson Blu Aqua Hotel Chicago, ca. 200 meter unna, og få muligheten til å fange dens unike reflekterende egenskaper ved soloppgang! Åh, forresten, en velfortjent selfie er et must på dette utrolig Instagram-verdige stedet!

The bean Chicago by Sébastien Nagy

2. Chicago Theatre

Teater er en viktig del av Chicago. Det er faktisk noe av det byen er mest kjent for (i tillegg til blues og imponerende arkitektur). Med over 200 teatre er byen hjem for et rikt og variert scenekunstmiljø. Chicago Theatre, opprinnelig kjent som Balaban and Katz Chicago Theatre, er byens uoffisielle emblem. Med sin særegne Chicago Theatre-markise dukker det ofte opp i filmer, på TV, på kunstverk og fotografier. Du finner det på North State Street i Loop-området i Chicago. Ta en tur dit på kveldstid, slik Sébastien Nagy gjorde, for å fange den livlige atmosfæren.

Chicago Theater by Sébastien Nagy

3. Fra innsiden av Radisson Blu Aqua Hotel

Utsiktenfra 17. etasje påRadisson Blu Aqua Hotel, Chicago er ganske enkelt sensasjonell. Bestill et opphold med Blu, og få spektakulær utsikt over sentrum av vindbyen. Dette vakre bildet ble tatt mellom to regnskyll. Snakk om flaks!

View from Radisson Blu Aqua Hotel Chicago

4. Flamingo

Flamingo ble bygget i 1974 og er en 16 meter høy abstrakt skulptur på Chicagos Federal Plaza. En virkelig godbit forarkitektur-ogdesignentusiaster som vår ekspertfotograf Nagy. Skulpturens plassering, omgitt av sorte skyskrapere, skaper unike muligheter for bildekomposisjon. La fantasien få fritt utløp og prøv ut forskjellige vinkler.

The Flamingo Chicago by Sébastien Nagy

5. 360 Chicago observasjons-dekk

Dette er en av byens mest ikoniske attraksjoner, som befinner seg 310 meter over berømte Magnificent Mile i den ikoniske John Hancock-bygningen.360 Chicago byr på – du gjettet rett! – 360-graders utsikt over byen, og er stedet du bør besøke dersom du er interessert i å fotografere fra høyden. Her finner du også TILT, Chicagos høyeste spenningsattraksjon: en lukket, bevegelig plattform som bokstavelig talt vipper deg ut over Michigan Avenue fra 95. etasje. Har du høydeskrekk? Du er advart!

Psst! Få et glimt av Lake Michigan når du er der oppe!

Chicago seen from 360 experience by Sébastien Nagy

6. Willis Tower

Nevnte vi at Chicago har noen imponerende skyskrapere? Nok en gang: Hvis du er tøff nok, kan du også her oppleve byen i fugleperspektiv. Hvis 310 meter ikke var nok for deg, hva med 500? I mange år var Mills Tower det høyeste i USA, frem til det ble overgått av andre kjempekonstruksjoner. Ta turen til toppetasjen for å fange et panorama som dette. Og hvis du virkelig er klar for det, kan du stige ut på The Ledge, en 120 cm bred glassbalkong i 104. etasje av tårnet!

Willis tower by Sébastien Nagy

7. Chicago River

Etter at du har set tChicago fra høyden, kan du fortsette å beundre byen nedenfra. Chicago River, som renner gjennom sentrumsområdet, er over 251 km lang, så her er det mange muligheter for deg som er glad i fotografering og arkitektur. The River Walk, en strandpromenade på den sørlige bredden, er et av de mest interessante stedene å ta bilder av byen fra. Kjøp deg en hot dog og ta en hyggelig spasertur mens du er der.

Chicago river by Sébastien Nagy

8. Nedenfra Radisson Blu Aqua Hotel

Aqua Hotel er designet av den berømte arkitekten Jeanne Gang fra Studio Gang Architects, og er en fotomulighet i seg selv. Det glitrende blå høyhuset med sin unike, bølgelignende fasade tiltrekker seg både turister og fotografer. Balkongenes bølgeformer sies å være inspirert av et vanlig topografisk trekk i Great Lakes-regionen. Og den nære beliggenheten til Lake Michigan var også det som påvirket navnet. Radisson Blu Aqua hotelvar det første Blu-hotellet i USA, og tilbyr en innovativ ny standard for eksklusiv innkvartering i Chicago. Det har også mottatt den ettertraktedeTrip Advisor Certificate of Excellence-prisen. Du kan glede deg over tjenester av høyeste kvalitet og et luksuriøst rom å trekke deg tilbake til etter en innholdsrik dag på farten!

Gjør Radisson Blu Aqua Hotel til din base for å utforske de beste stedene for fotografering i Chicago!

Fortell oss hva du mener