De 5 mest Instagram-verdige frokostene i Paris

Radisson Blu Paris breakfast by On the table Paris

Hvis bare tanken på Paris lokker frem bilder av gylne croissanter, velduftende kaffe og trendy cafeer, da er denne listen for deg. Paris er ikke en by du bare kan krysse av på listen. Byen er en livsstil du kan være en del av – selv om det kun er for en uke eller to. Og den opplevelsen handler like mye om å utforske maten som byens ikoniske landemerker. Det er bare å innse at når du reiser til Paris, ønsker du å oppleve byen som en innfødt pariser. Og så vil du selvfølgelig også fange disse øyeblikkene. For hvis du ikke kan vise verden hvordan det er å leve som en pariser, har du gått glipp av halve moroa, ikke sant? Sjekk disse mest Instagram-verdige frokoststedene for å sikre en fabelaktig petit dejeuner i Lysets by.

Big love for Big Mamma

Det kan virke selvmotsigende å starte denne listen med en restaurant med et så italiensk-klingende navn. Men du får stole på oss. Hvis du aldri har vært på en Big Mamma-restaurant, har du gått glipp av en av de lokale favorittene.  Big Mamma-gruppen ble startet av to franskmenn som elsket italiensk mat. De åpnet sin første restaurant – Mamma Gorda – i Sør-Frankrike før de stille og rolig arbeidet seg inn på Paris' restaurantmarked. I dag driver gruppen 6 forskjellige restauranter i Paris, hver med sin egen stil, men alle byr på ferske råvarer av aller høyeste kvalitet. Sjekk ut Biglove hvis du vil ha en 100 % glutenfri frokost eller brunsj med en italiensk vri, og kaffe hele dagen.

Big love restaurant Paris

@_douceheure

Frokost på badet

Nei, det er ikke en skrivefeil. Se lenger ned hvis du er på utkikk etter frokost på sengen. På Le Pavillon des Canaux serverer de frokost på badet, og det på den mest utsøkte måten du kan tenke deg. Det blir ansett som “atypique", siden det å spise der nærmest føles som om du er blitt invitert hjem til en rik kunstner. Du kan spise i et soverom eller et bad ... Konseptet er unikt, men det viktigste er at maten er deilig og at alt er hjemmelaget. I tillegg er beliggenheten ved vannet spesielt behagelig i sommermånedene, når det er massevis av morsomme aktiviteter å drive med i området.

Pavillon des Canaux restaurant Paris

@punsch

Psst! Del de beste bildene dine av Paris på Instagram med emneknaggen #RadissonBlu, så kan du vinne et gavekort til en verdi av 100 euro!

Judy for kvalitet

Hvis du er på utkikk etter noe sunt og plantebasert, kan Judy, cantine qualitarienne være stedet for deg. Tenk acai bowl, glutenfri gulrotkake, chia-pudding, nypresset juice osv.  Designet er også lekkert, der beroligende toner av tre, marmor og flettet kurv blander seg med søte trykk og massevis av grønne planter.

Judy restaurant in Paris by On the Table

@quellaclaudia

République of Coffee

Navnet sier alt. Hvis du er en kaffeelsker, er République of Coffee garantert noe for deg – og stedet vil også overraske deg. Denne kafeen blander fargerik meksikansk mat med kaffe av høy kvalitet. Frokostalternativene er ikke bare unike, men også ekstremt fotogene. Siden en ny kafé eller restaurant avhenger av ryktebørsen for å oppnå suksess, har eieren lagt stor vekt på hvor Instagram-verdige rettene hans er. Så her er du mer enn velkommen hvis du tar med deg Instagram-kontoen din!

Det er verdt å nevne terrassen (innglasset i vintermånedene), som er et supert sted å stikke seg unna, men hvor man allikevel kan titte på folkelivet.

Republique of Coffee in Paris by On The Table

@quellaclaudia

Frokost på sengen med byens beste utsikt

Du har løpt Paris rundt på jakt etter de beste stedene. Men noen ganger trenger du ikke gå så langt for å få den ultimate frokostopplevelsen. Sov lenge og tilbring en lat morgen med en ekte petit déjeuner, med nybakte croissanter og pains au chocolat, i din egen, koselige kingsize-seng på Radisson Blu Hotel Champs Elysées. Perfekt for å legge siste liten-planer for den kommende dagen.

Breakfast in bed at the Radisson Blu Paris by On the Table

@quellaclaudia

Og du gjettet riktig, igjen, for det ligger et hint i hotellnavnet: Hotellet byr på fantastisk utsikt over Triumfbuen. Tviler du på bildet nedenfor? Sjekk utsikten i sanntid fra hotellets web-kamera på taket!

Paris Blu View

Bestill oppholdet ditt på det sentralt beliggende Radisson Blu Hotel Champs Elysées, Paris for uforglemmelige utsikter og enkel adgang til alle de mest Instagram-verdige stedene i Paris. På utkikk etter et sted du kan trekke deg litt tilbake, rett utenfor den franske hovedstadens kjas og mas? Det nyrenoverte Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne byr på landlig sjarm i kombinasjon med offentlig transport rett inn til byens toppattraksjoner. Dessuten serverer hotellets Michelin-restaurant moderne fransk cuisine på en terrasse med utsikt til hotellets egen vingård. Svært så Instagram-verdig!

Fortell oss hva du mener