Brussel gjennom øynene til den urbane fotografen Sébastien Nagy

Basilique de Koekelberg from drone

En av Europas mest ikoniske byer fanget i fargerike, urbane og fascinerende bilder, der delikate linjer møter geometriske mønstre for å skape vakre og moderne komposisjoner. Vil du se? Les og lær hvordan den urbane fotografen Sébastien Nagy fanger den belgiske hovedstaden.

Brussel – den mest instagrammede byen i Europa?

Å se Brussel for første gang er uten tvil en wow-opplevelse. Hva med det kongelige slottet, som er kjent for å ha det vakreste torget i Europa med sin fantastiske arkitektur? Brussel har massevis for dem som ønsker å fylle Instagram-profilen sin med flotte bilder. Bare et kort blikk på fotograf Sébastien Nagys arbeid vil få deg til å ville bestille plass på neste fly til Brussel! Så vi har spurt Sébastien om å ta oss med på en tur i favorittbyen hans gjennom hans mest fantastiske bilder.

Quartier Bruxelles Nord Brussels

Å fange Europas hjerte fra en helt ny vinkel

Som ekte Bruxellois kjenner Sébastien Brussel som sin egen bukselomme. Men det er bare to år siden han begynte å utforske byen gjennom kameralinsen sin. Nagy sier at han oppdaget sin lidenskap for fotografering under en reise til Sveits. Litt etter litt begynte han å ta bilder av sin egen by. Det var da han virkelig begynte å utvikle sin egen urbane stil og begynte å ta bilder av byen fra høye utsiktspunkter, sier han.

Se bildene nedenfor og legg merke til fotografens store interesse for rene linjer og symmetri. Har du noen gang sett Koekelbergbasilikaen? Besøk den på ditt neste opphold i Brussel (men vi kan ikke garantere at du vil få se den fra dette perspektivet!)

Basilique de Koekelberg Brussels aerial view

Overjordisk fotografi: Se det andre ikke kan se

Den eneste måten å kunne ta noen av disse bildene på er ved hjelp av en drone eller ved å klatre opp på en skyskraper. Heldigvis har ikke Sébastien høydeskrekk! Hver gang han får den sjeldne muligheten finner han frem det motet som mange ikke har, og tar noen heller svimlende bilder av byen. Denne utsikten er ganske enkelt fantastisk!

Basilique de Koekelberg Brussels aerial view

Kunsten å perfeksjonere reisefotografering

Reiser vi for å ta de beste bildene? Eller tar vi bilder for å reise? Uansett hvordan du ser det, går Nagys lidenskap for fotografi og reise hånd i hånd. Nagy har vært på flere reiser for å fotografere pittoreske urbane steder, og han har perfeksjonert prosessen for å få det beste ut av tiden når han er der. Før hver reise finkjemmer han nettet (Instagram, Google Earth, anmeldelser osv.) for å finne de aller beste stedene, og han planlegger turen dag for dag. Men noen ganger, innrømmer han, er den beste måten å oppdage en bys skjulte skatter på ganske enkelt å vandre rundt og ta inn alt det uventede.

Bo i sentrum på Radisson Blu Royal Hotel, Brussels for enkel tilgang til byens vakreste steder. Ta en spasertur til Grand Place, gjennom imponerende Galeries Royales, eller ta en pause fra kameraet og nyt kunsten på Magritte-museet, bare noen få minutters gange fra hotellet.

Marolles Brussels

Brussel er som en åpen dør til å utforske resten av verden.

Brussel var virkelig byen som startet alt for Sébastien. Han er fascinert av glitrende bysilhuetter og imponerende strukturer, og han har siden konsentrert seg hovedsaklig om å fotografere verdens største hovedsteder: Dubai, Hongkong, Singapore ... Følg med for å finne ut hvilke metropoler han vil utforske neste gang!

Har du også noen fantastiske bilder? Del dem med oss ved å bruke hashtag #RadissonBlu!

Fortell oss hva du mener