BluPrint – nært og personlig

Du har kanskje hørt om BluPrint før, men du har aldri sett det slik som dette.

Nylig avduket vi et banebrytende grensesnitt for virtuell virkelighet (VR) i det nye designkonseptet vårt – BluPrint – på lanseringen i Asia/Stillehavsregionen under Hotel Investment Conference South Asia (HICSA) 2016. Ved hjelp av det siste innen teknologi for omsluttende og interaktiv visualisering kan hvem som helst tre inn i vårt nyeste designkonsept og oppleve BluPrint på et helt nytt nivå.

“Radisson Hotel Group redefinerer designprosessen for investorer og hvordan reisende finner og utforsker hotellene våre. Vi åpner en helt ny verden med eksperimentere engasjement og legger til rette for en sansemessig opplevelse av hva vi har å tilby”, sa Thorsten Kirschke, direktør, Asia/Stillehavsregionen, Radisson Hotel Group. “Vårt fokus på teknologi og innovasjon understreker ønsket vårt om å ligge i forkant for å heve gjestenes forventninger, få nye publikum og sikre enda bedre utbytte for eiere og investorer. Det teknologiske forspranget vårt vil også bidra til utviklingen av Radisson Blu-varemerket, som har vært basert på ikonisk og innovativ design, eleganse og stil.”

 

I fall du ikke har hørt om det ennå: BluPrint er et nytt dynamisk interiørdesign-program som skal brukes på nye Radisson Blu-hoteller og -resorter og de som skal pusses opp.  BluPrint tar for seg tre viktige sider av et opphold hos oss – rommet, kulturelle/sosiale opplevelser og møte-/arrangementslokaler. BluPrint skaper mer effektive arbeids- og oppholdsområder og lar deg oppleve den unike kulturen og stilen til landet du befinner deg i, samtidig som du fortsatt kan glede deg over kvalitetsdesignen og komfortstandarden du forbinder med varemerket vårt. Du kan vente deg innslag som ikoniske stoler og skreddersydde sengegavler med innebygd sitteplass. Eller nøye utvalgte interiørartikler og lokalt relevant kunst som får oppholdet hos oss til å føles like unikt og spennende som du selv er.

Lyst til å prøve den nye appen for utvidet virkelighet? BluPrint-appen er gratis tilgjengelig til Android og iOS her.

Fortell oss hva du mener