Blu-åpning: En visuell tur gjennom Radisson Blu Hotel Mannheim

Med mindre du er tysk, har du trolig aldri hørt om Mannheim, som ligger i Tysklands Palatinate-region. Derfor er det på tide å oppdage denne mangesidige byen som ligger der to elver møtes, og som kan skryte av en av Europas største innenlandshavner! Mannheim er svært stolt av sin industrielle dyktighet, som har tiltrukket seg globale giganter som Daimler, Caterpillar, Unilever, ABB, Siemens, IBM, Roche og mange flere som har valgt å legge fabrikkene sine her. Men det er ikke alt: Takket være førsteklasses komikere, berømte tyske musikalutøvere og Pop-Academy står Mannheim også for kreativitet og urbanisme.

I oktober åpnet Radisson Blu sitt første hotell i Mannheim, i det nye kvartalet Q 6 Q 7, der de tilbyr en splitter ny hotellopplevelse i Palatinates metropol. Hotellet har over 229 rom, inkludert 13 leiligheter med kjøkkenkrok for lange opphold, seks juniorsuiter, tre suiter og én presidentsuite.

Designmessig belyser interiøret  bytemaer for urbanitet og kreativitet, mens bruken av blåfargen er en henvisning til elvene Rhinen og Neckar. I hotellets lobby finner du noe helt spesielt: Under byggestarten av kvartalet Q 6 Q 7 ble deler av den historiske bymuren avdekket. De er i dag dekorasjon i det stilige inngangspartiet.

Mens de mange konferanserommene har naturlig dagslys, scorer baren på  Radisson Blu Hotel, Mannheim høyt med sin store takterrasse som byr på en spektakulær panoramautsikt over byens tak. Bla nedover for en fantastisk visuell tur gjennom Radisson Blus nye hotell!

1

2

3

4

5

6

7

Fortell oss hva du mener