De beste ferieanleggene for strand, natur, spa, golf og sport

Radisson Blu Milatos Crete Resort

Enten du ikke har prøvd et ferieanlegg før eller du er en erfaren gjest, så er dette den sikreste veien til 100 % feriefølelse. Og enten du er en sportsentusiast på utkikk etter den neste store opplevelsen eller ganske enkelt foretrekker den deilige følelsen av sand mellom tærne, så vil guiden vår hjelpe deg med å velge det ferieanlegget som passer deg aller best. Uansett hva du er på utkikk etter, får du garantert wow-følelsen av disse reisemålene!

Best for sol og sand

Tilgang til privat strand, 5 svømmebassenger og fantastisk havutsikt fra rommet ditt Dette er bare en liten smakebit på det du kommer til å oppleve på Radisson Blu Beach Resort i Milatos. Beliggenheten ved Egeerhavet gjør dette ferieanlegget til det ideelle stedet for solfylt moro. Og når du trenger en pause fra sol og bad, har du historiske og kulturelle steder som Knossos, Malia, det minoiske palasset og det arkeologiske Vathipetro-komplekset i akkurat passe avstand til en tur.

https://www.instagram.com/p/Bku7c7CFPel/?taken-by=fiftypairsofshoes

Best for naturelskere

Ikke alle som går tur, går seg bort, eller hva? Hvis du ønsker litt ekstra kontakt med naturen, blir du garantert inspirert av de rolige omgivelsene i Wuxi i Kina. Wuxi, en by rett ved Shanghai øst i Kina, ligger på stranden ved Taihu, en av Kinas største ferskvannsinnsjøer. Rundt Taihu finner du noen fantastiske turstier. Det stilige Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi ligger rett ved Lianghong National Wetland Park, en av flere våtmarker rundt innsjøfaste Wuxi. Pakk turskoene OG kameraet ditt!

Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi China

Best for spa-elskere

Hvordan høres det ut med en tur til et av Europas mest anerkjente termiske bad? Hvis du er på jakt etter avslapping og foryngelse, vil Radisson Blu Resort, Terme di Galzignano, Padova garantert glede deg. Dette er virkelig et tempel for avslapping, med termisk grotte og avstressende dusjer. Ekstrabonusen? Venezia ligger kun 40 minutter unna, perfekt for en dagstur!

Best for golfere

Hvis du er innbitt golfer, sjekker du sikkert ut golfbanene i nærheten så fort du bestemmer deg for å dra på ferie. Eller hva? Så hvorfor ikke velge et ferieanlegg som er tilrettelagt for hobbyen din? Et opphold på landemerket Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden Baden, plasserer deg i utkanten av Tysklands sagnomsuste Schwarzwald. Det omkringliggende landskapet er en golfers drøm. Husk å teste ut den naturlige og vakre banen på Golf Club Baden-Baden. Og når dagens 18 hull er unnagjort, venter hotellets innendørs- eller utendørsbassenger med termisk vann på deg.

Grand City Badischer Hof Baden Baden Radisson

Best for eventyr

Hvis du er typen som ikke klarer å sitte stille når du har ferie, er det ingen grunn til bekymring. Du kan like fullt få en fantastisk ferieopplevelse på et av ferieanleggene våre! Noen av de aktive ferieanleggene våre er faktisk skreddersydde for de som ønsker å teste grensene sine eller prøve noe nytt. Hva med en dykkerferie for eksempel? Radisson Blu Resort, El Quseir ved det pittoreske Rødehavet, med eget SUBEX dykkersenter på stedet, har et utrolig aktivitetstilbud. Korallrevene og skipsvrakene rett utenfor kysten byr på uforglemmelige dykkeropplevelser. Liker du deg bedre over vann? Hva med snorkling? Eller en ekspedisjon på firehjuling? Eller kamelridning? Nevnte vi at det er mye man kan gjøre i El Quseir?

Radisson Blu Resort El Quseir

Best for familier

Fiji. Er det egentlig nødvendig å si mer? Selv om de færreste ser på dette som et familiereisemål, så er det faktisk ganske barnevennlig. Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island er perfekt for voksne på utkikk etter litt velfortjent hvile og kos for seg selv, men som samtidig må sørge for at barna har det moro. Populære Blu Banana Kids Club underholder de yngste med alderstilpassede aktiviteter og spill. Anlegget har fire bassenger i lagunestil, med blant annet et temperert familiebasseng med bar du kan svømme over til, samt et barnebasseng med en morsom tunnelvannsklie. Barna dine kan takke deg senere!

På utkikk etter mer reiseinspirasjon? Sjekk disse fantastiske bassengene!

Fortell oss hva du mener