Avgangsklare forretningsmøter

Når du planlegger forretningsarrangementer, fra små møter til større konferanser, er det mange ting du må vurdere. Hva er avgjørende? Hvem skal vi kontakte? Hvor er det best? Spørsmålene er mange, og vi har svarene. God infrastruktur, i enhver betydning av ordet, er avgjørende. Vi har samlet de forretningsarenaene som har best infrastruktur.

Reis på et blunk

Det kan være stressende å reise for å delta på møter, og særlig hvis du bekymrer deg for hvordan du skal komme deg fra flyplassen til hotellet og byen. Heldigvis tilbyr flyplasshotellene våre alltid raske og effektive transportforbindelser. Så du kan dra hvor du vil på et blunk. Hvis du har bil, kan du enkelt og greit parkere på flyplassens parkeringsplass og ta toget for å hoppe over trafikken. På enkelte reisemål kan du til og med gå til hotellet fra flyplassen. Radisson Blu Hotel, Manchester Airport kan for eksempel by på direkte adgang til terminalene 1 og 2. Så du slipper å kaste bort reisetid på å google veibeskrivelser. Opplev fordelene ved enkel tilgang når du går av flyet og nesten rett inn på møterommet.

Hvis du får litt tid til overs og vil se deg om i travle Manchester, ligger sentrum kun 20 minutter unna.

Radisson Blu Airport Meetings Manchester Airport

Norwegian Banner Radisson Blu Visit Manchester

Hold deg oppdatert

Når du forbereder deg og reiser til et møte, er det ikke noe som er mer frustrerende og irriterende enn å bli sittende fast i trafikken. Jo bedre reisen flyter, desto lykkeligere deltakere og desto mer produktivt møte. Legg til rask og gratis Wi-Fi for optimal tilkobling, så har du en vinner. På flyplasshotellene våre kan du ta arbeidet med deg og være tilkoblet uansett hvor du går: På rommet ditt, i lobbyen, møterommet, baren og restauranten.

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport er vinn-vinn-situasjonen du er på utkikk etter, med moderne møterom og to herlige restauranter for de mindre, uformelle møtene og samlingene. Dra nytte av koselige sitteområder, avslappet spisemiljø og deilig mat til lyden av behagelig jazz på Station 169.

Radisson Blu Airport Stansted

Norwegian Banner Radisson Blu Visit London

En opplevelse for både kropp og sjel

Tid er, i tillegg til penger, også en verdi i seg selv. Som regel har ikke forretningsreisende så mye tid til overs for å se seg om i byen de er i, så den lille, ledige tiden du har utenfor møterommene, bør brukes klokt. Takket være vårt store utvalg av rom og suiter kan du lett slappe av i løpet av en travel dag. Legg deg raskt nedpå i dobbeltsengen for en 20 minutters blund mellom seminarene. Eller drikk en kopp kaffe og få fred og ro før dagens første konferansesamtale.

I tillegg til rommet ditt er det mange andre steder på hotellet der du også kan benytte anledningen til å trekke deg litt tilbake. Vi forstår at livet som forretningsreisende er tøft for både kropp og sjel, og det er ikke noe som gir fred og sinnsro på samme måte som en massasje eller et avslapningsbasseng. Derfor har de aller fleste flyplasshotellene våre eget spa. Radisson Blu Hotel, Toulouse Airport Blu Spa tilbyr en lang rekke alternativer for å slappe av etter eller mellom møter. Slapp av i musklene før avgang. Toulouse or not Toulouse – det er spørsmålet!

Hotell-utsjekking og flyplass-innsjekking

Under forretningsreiser er det enkle og praktiske viktig, og hotellene våre ligger kun noen små steinkast fra de internasjonale flyplassene. Hvis du bor på Radisson Blu Hotel, Dublin Airport kan du benytte gratis, 24-timers busstjeneste mellom flyplassen og hotellet, som ligger kun 2 minutter unna, og jobbe uforstyrret mens du venter på neste flyvning i Departure Lounge.

Ankommer du i bil? Hotellene våre har også utmerket parkering og en lang rekke andre praktiske tjenester for folk på farten. Følg skiltene og gled deg over moderne forretningsløsninger og utmerket service, utformet for å passe dine behov.

Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Det er ikke til å komme forbi at alle skilt bokstavelig talt leder til flyplasshoteller. Bo behagelig på praktiske steder med god infrastruktur når du er på farten – med Radisson Blu.

Fortell oss hva du mener