Arrangementer som tar av

Det finnes rikelig med steder for møter, konferanser og arrangementer i Storbritannia, spesielt når det gjelder steder rett ved lufthavner. Heathrow, Gatwick og Manchester er kanskje de åpenbare valgene, men har du noen gang vurdert Stansted? Les videre, så ser du hvordan Stansted kan være banebrytende for ditt kommende arrangement.

Tett på London, Europa ... og verden

Ingen busser, ingen drosjer, ingen venting. Kun 3 minutters gåtur fra terminalen. Høres det ut som en drøm? Det er dette som møter deg ved Radisson Blu Hotel London Stansted Airport. Uansett hvor deltakerne eller gjestene kommer fra, er Stansted den perfekte destinasjonen. Bare 45 minutter fra London Liverpool Street med tog, få minutter fra M11-motorveien for de som kommer i bil og beliggende noen minutter unna terminalen for alle som flyr inn til Stansted fra én av flyplassens 170 destinasjoner over hele verden. Deltakere fra København, Madrid, Dubai, New York eller Washington? Ikke noe problem!

Radisson Blu Stansted Airport meeting room

Gå av flyet og rett inn i stilige, sofistikerte møteområder

Enten det er snakk om en konferanse for 600 i Essex Suite, et av de største arrangementsarenaene i området, eller et behagelig møterom for to, er Radisson Blu Hotel London Stansted Airport et stilig og sofistikert sted å gjøre forretninger. Det er virkelig som om du går av flyet og ankommer et velutstyrt konferansesenter der fleksible møteområder – alle med naturlig lys – byr på den perfekte rammen rundt arrangementet ditt. Og alt ligger kun 5 mil fra London. I tillegg til en beliggenhet med gode forbindelser og stor parkeringsplass for gjester som kommer med bil, har Radisson Blu Hotel, London Stansted Airport nettopp vært gjennom en oppussing til flere millioner. Det innebærer at du har tilgang til forbedrede rom, nye møteområder og fantastiske barer og restauranter på hotellet.

Radisson Blu Stansted meeting room

XXL-arrangementer ved Stansted

Det spesialbygde konferansesenteret på hotellet består av 19 fleksible møteområder, inkludert hotellets største: Essex Suite – en arena med skillevegger og plass til opptil 600 gjester. Det byr på det perfekte, blanke lerretet for store gallamiddager, konferanser eller utstillinger. Hele konferansesenteret befinner seg på ett nivå, noe som gjør det egnet til XXL-arrangementer med store rekvisitter, forseggjort iscenesettelse og kraftige, audiovisuelle opplevelser.

Essex Suite er en perfekt arrangementsarena, ikke bare for de mange firmaene som har hovedkontorer ved Standsted, men også for selskaper som holder til lenger unna, men som er på utkikk etter et sted med gode forbindelser der de kan gjøre sine forretninger.

Radisson Blu Stansted Essex Suite with car

Fra møterommet til suiten din

Hotellet tilbyr 500 rom og suiter med stilig design som passer både for morgenfugler og natteravner. Når det gjelder mat, kan du forvente samme stil, kvalitet og service. Med to restauranter på huset, Station 169 og Collage, er det mulig å servere alt fra møtemat i møterommet og små middagsopplevelser til banketter og privat bruk av restauranten for flere hundre gjester.

Men i bunn og grunn handler det ikke om hva vi tilbyr, men om hva du trenger. De kunnskapsrike ansatte på Radisson Blu Hotel Stansted Airport er der for å samarbeide med deg for å gjøre nettopp ditt arrangement til en suksess, uansett hvordan du ser det for deg! Så enten det er et møte, en konferanse eller et arrangement, og uansett hvor deltakerne kommer fra, flyr tiden uten problemer hvis du velger Radisson Blu Hotel Stansted Airport.

Exterior Radisson Blu Stansted

Les mer om møter og arrangementer på Radisson Blu Hotel Stansted Airport, der møtene virkelig tar av!

Fortell oss hva du mener