Ålesund: Innovative møter med en vri!

Panoramic view of city and landscape in Aalesund

Møter trenger ikke å være kjedelige eller monotone. Radisson Blu Hotell, Ålesund kan nemlig tilby å tilrettelegge for innovative møter med en ny vri! Nyt fantastisk utsikt mens du samtidig er omgitt av den ville naturen – hva mer kan man ønske seg?

Møterom rettet mot havet midt i byen

Med en beliggenhet midt i byen har nyrenoverte Radisson Blu Hotell, Ålesund alt du trenger kun et stenkast unna. Med nyoppussede møtefasiliteter som strekker seg over 650m2 og en kapasitet til opptil 250 personer, kan du nyte store konferanser og møter, men samtidig kjenne på den deilige følelsen av å befinne deg rett ved vannet i trolsk natur. Alle møte- og konferanserom har havutsikt – både vinter og sommer og kan perfekt kombineres med et eventyr eller to.

View from meeting room at Radisson Blu Hotel AalesundOpplev norsk natur på sitt beste

Det er slettes ikke bare lokalbefolkningen i Ålesund som hevder at dette er en av de fineste byene i Norge. Byens arkitekturstil, Jugend er kjent verden over og er vel verdt en titt. Besøk Trollstigen og opplev norsk natur på sitt beste – høye og stupbratte fjell, dype daler og lange fossefall. Sett av tid mellom og etter møtet til å gå ut på det spektakulære platået og nyt utsikten. Sunnmøres utallige fjorder, fiskebyer, småøyer og fjell ligger og venter på å vekke din entusiasme. Utforsk noen av Norges mest kjente attraksjoner og opplev en kompakt og unik by full av aktiviteter. Snakk om motivasjon!

View of city and Radisson Blu Hotel in AalesundDu kan også kombinere møtene dine med overnatting og nyte lokale spesialiteter i restauranten, Bulls Brygge, vår heldagsrestaurant. Skandinavisk friskhet som blander seg med solskinn og lukter sørfra, for å gi deg lekre retter og en virkelig utsøkt spiseopplevelse. Restauranten ligger ved siden av strandterrassen med lekker utsikt til øyer og fjell, og har en elegant, men likevel uformell atmosfære. Avslutt dagen med en drink i Skanzen Bar.

Outside restaurant at Radisson Blu Hotel in AalesundHuk av noen punkter på "to do-listen" ved å besøke Ålesund, og sørg på samme tid for at møtedeltakere sitter igjen med urforglemmelige opplevelser. Grip øyeblikket – eventyret venter!

Fortell oss hva du mener