En kulinarisk reise i Aalborg

Aalborg sentrum

Aalborg er en by med rik matkultur, historie og upretensiøs skjønnhet – med andre ord virkelig en alt-i-ett-destinasjon. Enten du foretrekker rolige spaserturer i parkene, sjarmerende severdigheter i byen eller en seiltur på Limfjorden, må du før eller senere spise! Aalborg byr på endeløse muligheter for den sultne. Gjør deg klar til en innbydende stemning og oppriktig gjestfrihet som vekker appetitten din. Her er det kun fantasien som setter grensene.

Kanelbolle i Aalborg

Spennende kulinariske opplevelser venter i hele Aalborg. Nye restauranter og ideer dukker opp over hele byen, og gourmeter inviteres til en smakebit av skandinaviske herligheter.

Kulinarisk opplevelse i Aalborg

Den aller første tiden i en ny by kan være frustrerende, spesielt hvis du er en matelsker på utkikk etter mat! Du vet det finnes fristende gastronomi der, men hvor? Slapp av, vi er her for å hjelpe deg. Etter omfattende undersøkelser har vi satt sammen en kort, men essensiell guide som hjelper deg med å finne de helt riktige stedene.

Kulinarisk opplevelse i Aalborg

Opplev det historiske "hygge" og den hjemlige følelsen hos Brdr. Price Restaurant. Brødrene Price åpnet sin første restaurant i 2011 og befinner seg nå fire forskjellige steder i Danmark. I Aalborg finner du lekre, sesongtilpassede retter på C.W. Obels Plads – det vakre torget der du også kan besøke et kloster fra 1431. Spis lunsj eller middag fra en tradisjonell dansk meny som gir smaksløkene dine en uforglemmelig opplevelse.

Kulinarisk opplevelse i Aalborg

Er du klar for å ta en titt på Tabu? Denne restauranten fikk sin renessanse etter å ha lukket dørene for så å åpne dem igjen i 2016. Kokkene setter sammen en fast meny hver uke, så matelskere som har vanskelig for å bestemme seg slipper å bekymre seg for å ta feil valg. De samarbeider med bønder fra hele Nord-Jylland, så rettene er alltid laget av ferske, lokale råvarer. Det aller beste er at Tabu kun ligger 200 meter fra Radisson Blu Limfjord Hotel.

Fisk til middag i Aalborg

Hvis du tar turen på apostlenes hester uten noe ønske om å senke farten for å få noe å spise, kan du med fordel oppdage gleden ved danske pølser! Det er bare å ta en i farta fra en lokal pølsevogn. Det er mange typer pølse å velge mellom – også for den kresne!

Hvis du føler for en rolig kveld uten å måtte gå for langt, kan du gi sansene en fest i vidunderlige Pascal Restaurant – Radisson Blu Limfjord Hotels eget sted for perfekte pizzaer. Hemmeligheten ligger i steinovnen, importert fra Italia, de italienske oppskriftene og lokale råvarer av høy kvalitet. For å få en eventyravslutning kan du velge favorittcocktailen din fra menyen og la lekne pianotoner fortrylle deg i The Bar.

Pizza i steinovn Aalborg

Besøk livlige Aalborg – og nyt maten.

 

Fortell oss hva du mener