9 uforglemmelige aktiviteter på Gran Canaria

Er du klar for Gran Canaria? Les våre topp 9-aktiviteter på denne fantastiske øya. Her finner du aktivitet for alle og enhver. Enten du vil dykke, fly eller ta livet med ro på cruise.

Gran Canaria er en eventyrøy som har en lang rekke aktiviteter å by på. Både for deg som vil se verden fra en annen vinkel, prøve noe nytt eller seile inn i solnedgangen. Med Radisson Blu Resort, Gran Canaria, som din base blir ferien mye mer enn en ferie. God tur!

1. Få følelsen av å kunne fly

Mennesker kan fly, de trenger bare litt hjelp! Og det får du av et Flyboard, en aktivitet som er noe av det kuleste du kan gjøre over havoverflaten. Det gjør deg i stand til å fly over bølgene og gjøre de stiligste triks. Bruk kroppen til å manøvrere og la brettet ta deg med på tur. Det krever litt instrukser og trening for å få det til, men er noe de fleste klarer å få taket på ganske kjapt. Afrikat er en av mange som tilbyr en tur med Flyboard på Gran Canaria. Dette må du bare prøve!

2. Se på stjernene

Stjernene fascinerer oss mennesker, og blir du med på en tur med AstroGC kan du la deg imponere, samtidig som du lærer mer. Her kjøres du opp i fjellene og bort fra lysforurensing fra byene, slik at du får de absolutt beste forholdene til å nyte utsikten gjennom teleskopet.

3. Seil inn i solnedgangen med katamaran

Bli med Afrikat ut på tur i deres katamaran for å se Gran Canaria fra en annen vinkel. Deres Solnedgangs-cruise fra Puerto Rico til El Perchel-bukta garanterer deg en herlig og varm opplevelse. Med buffet, snorkleutstyr og en tur med speedbåt for å se på huler langs kysten inkludert, blir dette en hit for hele familien.

4. Ta en rundtur til Roque Nublo

I hjertet av Gran Canaria står den ikoniske monolitten Roque Nublo. Monolitten står for seg selv og er enkelt tilgjengelig, både for store og små. Med joggesko på beina når du lett frem til den 80 meter høye steinen. Når du kommer frem blir du også belønnet med en vakker utsikt over øylandskapet.

Er du pa Gran Canaria ma du nesten fa med deg Roque Nubio

5. Ta til skyene med luftens rebeller

Noen gang lurt på hvordan fuglene opplever Gran Canaria? Vel, hos Sky Rebels får du svaret! Her kan du sette deg inn i den såkalte «paratriken», som minner om kjærlighetsbarnet til en trehjulssykkel og en paraglider. Du får kjapt luft under vingene og kan se den utrolige naturen på øyen fra oven.

6. Lær deg å dykke

Med krystallklart vann, korallrev og eksotisk fisk er det mye å se på under havoverflaten. Hos Top Diving Gran Canaria kan du ta dykkersertifikat, eller bare bli med på en kort dykketur og lære deg det mest grunnleggende. En spennende opplevelse blir det uansett hos en av øyens beste dykkesenter.

7. Oppdag surferen i deg

Det ser jo bare utrolig moro ut å kunne gi seg i kast med bølgene og «cruise» inn mot land på et surfebrett. Enten du er nybegynner eller har noen timer på brettet bak deg, kan Pro Surfing Company hjelpe deg. Bli med deres dyktige instruktører til øyens beste strender for å lære deg surfekunsten. Det blir garantert moro!

Gran Canaria-byr-pa-utmerkede-forhold-for-a-laere-seg-a-surfe-for-alle-ferdighetsniva

8. Prøv fiskelykken

I havet rundt Gran Canaria finnes det et yrende dyreliv, med helt andre fiskesorter enn hjemme i norske farvann. Bli med Cavalier Fishing Charters på tur og se om du får en Blue Marlin eller andre spennende fisk på kroken. Her handler det om fisket og alt du fanger blir satt fri igjen. Enten du er godt voksen eller en liten fiskerspire blir dette garantert moro.

9. Utforsk livet under havoverflaten

Bli med på en spennende ferd ned til bunnen av Atlanterhavet i ubåt med gjengen bak Atlantida Submarine. Med store runde vinduer er det lett å se alle de spennende fiskene og skipsvraket. Du kommer tett og trygt på det spennende livet under vann i en ubåt, og det er en opplevelse for hele familien.

Aktivitetene og opplevelsene står i kø på Gran Canaria. Uansett hvilke du velger å prøve kommer du til å storkose deg. God tur!

Bli med på en spennende ferd ned til bunnen av Atlanterhavet i ubåt med gjengen bak Atlantida Submarine. Med store runde vinduer er det lett å se alle de spennende fiskene og skipsvraket. Du kommer tett og trygt på det spennende livet under vann i en ubåt, og det er en opplevelse for hele familien.

 Aktivitetene og opplevelsene står i kø på Gran Canaria. Uansett hvilke du velger å prøve kommer du til å storkose deg. God tur!

Fortell oss hva du mener