5 topp steder å nyte våren i Europa

bike and flowers in Europe

Mars markerer starten på våren og vi kan allerede se glimt av strålende solskinn rett rundt hjørnet. Men ikke glem denne korte sesongen som varsomt leder oss ut av vinterdvalen og gjør oss klare for sommerens moro – våren! Nå er det perfekte øyeblikket for å oppleve alle Europas fantastiske reisemål og samtidig unngå køene og folkemengdene som sommersesongen er kjent for. Vi har satt sammen en 5 på topp liste over europeiske reisemål som garantert vil kvikke deg opp og hjelpe deg med å riste av deg vintermelankolien.

1. Tyskland

Fra Hamburg til Berlin eksploderer Tyskland i aktivitet straks temperaturene begynner å stige. Kos deg i den varsomme vårsolen foran Brandenburger Tor i Berlin, eller ta en spasertur gjennom de historiske gatene i Bremen, og nyt en deilig vårferie.

Psst! Visste du at du kan tilbringe en natt til havs med utsikt til Europas største akvarium på Radisson Blu Hotel, Berlin?

Brandenburg gate Berlin in spring

2. Ungarn

Våren i Ungarn vil garantert vekke appetitten din. Med imponerende landskap, velgjørende varme kilder og en rik kulturhistorie, vil dette lille landet garantert gjøre et stort inntrykk. Og pass på at du lar smaksløkene få boltre seg med Budapests kjøkken – en drøm for alle matelskere.

Budapest Hungary

3. Polen

Polen er et av de sjeldne landene som gir deg en fascinerende blanding av historiske skatter kombinert med alle moderne bekvemmeligheter. Den enestående baltiske byen Gdańsk og middelalderbyene Kraków, Wrocław og Szczecin er perfekte for dem som vil ha en vårferie med lite turistpreg.

Krakow Poland in Spring

4. Nederland

Hvordan skulle en vårlig utflukt kunne være komplett uten en stopp i tulipanenes land? Utforsk Amsterdams fantastiske kanaler, eller ta en sykkeltur gjennom åkre fylt med tulipaner og få et avbrekk som garantert vil gi deg et smil om munnen.

Keukenhof gardens near Amsterdam

5. Italia

Ciao! I Italia kan du se frem til deilig mat og verdensberømte attraksjoner. Vekk gjerne vandringslysten din i en av Italias mange pittoreske byer, men selv foretrekker vi Roma, Milano eller Padua om våren.

Milan italy in Spring

Bestill din vårutflukt med Radisson Blu i dag!

Fortell oss hva du mener