5 grunner til å besøke dette nyrenoverte, ikoniske landemerket i Stavanger

Hva får du når du legger til nyhet til et klassisk landemerke? Besøk det nyrenoverte Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, og finn svaret. Vi vet at det å leke med perfeksjon kan være risikabelt, vi tror allikevel at du er enig med oss i at forbedringene har vært tro mot hotellets identitet.

Ideelt for både jobb og lek, her er fem grunner til at du bør vurdere det nye Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger til ditt neste møte eller arrangement.

1: The place to be

Å arrangere et event på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger betyr å være en del av noe større - en historie. Etter å ha vært vertskap for det kreative miljøet i lang tid, fortsetter hotellet å inspirere og gleder seg over å fortsatt være byens foretrukne sosiale knutepunkt for alle. Hvert møte er en ny historie, og vi er her for å hjelpe deg med å fortelle din. Det handler ikke bare om å være en del av hotellets historie, men å gjøre det til en del av din. Kom innom og opplev hvorfor vi fortsatt er «The place to be».

Lobby with tables and sofas seen from above at Radisson Blu Atlantic Hotel in Stavanger

2: Bo sentralt

Noen ting endres aldri og plassering, plassering, plassering er en av dem. Mens vi har gjennomgått en ny nordisk makeover, på interiøret, har vår plass i hjertet av Stavanger ikke endret seg. Vi holder deg midt i byen, noe som gjør oss til det ideelle utgangspunktet for en morsom kveld og det perfekte stedet for minneverdige arrangementer. Dine gjester kan nyte lett tilgang til bysentrum og alle fordelene dette gir!

3: Prøv noe nytt

Mens kompromissløst fast bestemt på å fornye perfeksjonen, er det en overveldende følelse av gjenkjennelse på hotellet. Takket være varme jordfarger og utsøkte design er det fortsatt den samme umiskjennelige sjarmerende atmosfæren som alltid. Som et ikon, lar hotellet deg teste noe nytt - i en familiær setting, full av liv.

Mulig vi kan se noe annerledes ut, men vår vennlige service har ikke endret seg, noe som betyr at vi fortsatt er like engasjerte og forpliktet til å gjøre arrangementene dine til minneverdige suksesser. Overrask deltakerne dine i nye omgivelser og gi dem noe å snakke om.

Meeting room with table and chairs and daylights from large windows at Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

4: Smak på flammen

I tillegg til nytt interiør og nye omgivelser, vil vi også presentere vårt nye, smakfulle FireLake Grill House og Cocktail Bar. Spis og drikk med stil og nyt lokale, økologiske råvarer tilberedt i flammene til Josper grillen. Sammen med velsmakende herligheter kan du også nyte lekre drinker og øl med kolleger. La oss hjelpe deg med å arrangere sammenkomster etter møtet.

FireLake er en ideelle ramme for uformelle møter med deilige retter som garantert vil styrke sinnet.

Steak on grill with flames at Firelake Grill house and Bar at Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

5: Slapp av på toppen av byen

Vi forstår at forretningsreisende med fulle kalendere ikke alltid har tid til å slappe av og utforske byen. Radisson Blu Atlantic Hotels nye spa-fasiliteter gir deg muligheten til å slappe av mens du har en slående utsikt over byen. Besøk spaet i 13. etasje og nyt vårt utendørs boblebad med utsikt over fantastiske Stavanger.

Vi kan komme opp med mange flere grunner til å besøke oss, men vi tror du bør ta turen innom for å oppdage selv. Tilfredsstill nysgjerrigheten din og bestill et møte i dag. Vi ser fram til å se deg!

Fortell oss hva du mener