Glad i mat? Det er vi også.

 

Heldigvis for oss (og deg) arrangeres verdensutstillingen Expo Milano 2015 fra mai til slutten av oktober 2015, med fokus på bærekraftig mat. Verdensutstillingen i Milano venter over 20 millioner besøkende fra mer enn 140 deltakerland og kan vise tilskuerne den nyeste teknologien som gir et konkret svar på et viktig behov: å kunne garantere sunn, sikker og nok mat til alle, samtidig som miljøvernet ivaretas.

 

Til ære for den fantastiske utstillingen har vi valgt å lage vår egen unike Blu-vri på dette, kalt "Made in Blu". Vi tar deg med på en kulinarisk reise med videooppskrifter fra 10 ulike Blu-hoteller i Europa og Afrika. Ikke nok med det: Etter at du har sett videoen og lagret oppskriften, kan du bestille et opphold på et av våre deltakende hoteller mellom 18. mai og 31. oktober og få 15 % rabatt på all mat og drikke (unntatt alkoholholdig drikke) i løpet av oppholdet!

 

I denne utgaven begynner vi i solfylte Milano – hvor ellers? Se videoen nedenfor, der kjøkkensjef Dario tilbereder en av sine favorittoppskrifter: risotto på milanesisk vis!

Hvor tilberedes retten denne gang?

Denne utgavens kjøkkensjef

Risotto Milanese

JustChef

Risotto på milanesisk vis

Last ned oppskrift her

Fortell oss hva du mener